FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  BILETE

FOTO Adrian Mititelu jubilează după o decizie a FRF! Cum arată biletele pentru finala Cupei României

Articol de GSP - Publicat marti, 22 mai 2018 21:52

Federația Română de Fotbal a tipărit biletele pentru finala Cupei României pe care U Craiova o va disputa contra celor de la Hermannstadt. 

Adrian Mititelu, patronul echipei din Liga a 4-a, își freacă mâinile de bucurie după ce FRF a pus pe ele sigla veche a clubului, iar numele folosit pentru formația olteană a fost CS U și nu Universitatea Craiova. 

"Federația s-a trezit! Biletul oficial confirma denumirea și sigla reala a echipei care evoluează vremelnic pe noul Ion Oblemenco", a scris Adrian Mititelu pe Facebook, postare la care a atașat poza cu biletul. 

d1

  • Finala Cupei României se va disputa pe 27 mai, de la ora 21:00, în direct la Pro X, TV Telekom Sport, TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (29)
198939213804366
Adrian Addryano  •  24 Mai 2018, 15:19

Le-a spus Tribunalul Dolj ce hram poartă:"din certificatul fiscal a reclamantei rezultă că aceasta s-a înființat în anul 1995, reclamanta neexistând in perioada în care au avut loc competițiile de fotbal,de asemenea reclamanta nu a putut dovedi că s-a înființat pentru a continua activitatea echipei de fotbal deci nu a putut dovedi că ar deține palmaresul echipei de fotbal"!!!!!!! Ăsta este adevărul juridic pe care îl știe toată lumea,fostul club de drept public nu mai exista a fost radiat din cauza datoriilor imense iar consilierii locali au votat înființarea unui alt club fără echipă de fotbal care fusese demult timp transformata în societate exact cum cereau legile acestei țări și regulamentele UEFA care nu îți permiteau asocierea cu vreo instituție publică partid politic sau firmă de stat!!!!!!!

lionforever
lionforever  •  24 Mai 2018, 13:37
Postat de alinusdinamo pe 23 Mai 2018, 11:24

Suporterii craiovei mi se par cei mai penibili oameni de pe pământ. Acum 3 ani ,când echipa lui mitetelu juca cu aceasta csu-clona olgutei,tot stadionul huiduia clona. După 3 ani toți au trecut de partea acestei craolguta,uitând echipa adevărată -universitatea craiova. Dacă vine altul si înființează o nouă echipă, mâine-poimâine or sa ii înjure pe valuta si miorița si o sa tina cu următoarea echipă. Sunteți de râsul lumii.

Împinge în continuare la poartă ca poate se deschide bai play-out .

wba33
wba33  •  24 Mai 2018, 12:56
Postat de eugen_76pan pe 23 Mai 2018, 10:44

ASA TITRA ZIARELE

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează