FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - PETROLUL 2-1

FOTO Paul Papp a înscris golul calificării dintr-o poziţie de ofsaid » Ion Crăciunescu confirmă: "A fost clar!"

FOTO: Captura ProTV / Mingea este deviată de jucătorul Astrei și ajunge la Paul Papp, care se afla în poziție neregulamentară
FOTO: Captura ProTV / Mingea este deviată de jucătorul Astrei și ajunge la Paul Papp, care se afla în poziție neregulamentară

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 09:56

Astra s-a calificat pentru prima dată în finala Cupei României graţie reuşitei din minutul 94 a lui Paul Papp. Fundaşul giurgiuvenilor se afla însă într-o poziţie de ofsaid, pentru că între el şi linia porţii nu se aflau cel puţin doi jucători.

"Este o poziţie clară de ofsaid", a spus Ion Crăciunescu la DolceSport imediat după finalul partidei.

După 0-0 în tur, golul marcat de Paul Papp a adus victoria cu 2-1 a Astrei Giurgiu şi implicit calificarea în finala Cupei României. Adversara se va decide între Dinamo şi Steaua. Roş-albaştrii sînt favoriţi după ce au cîştigat în tur cu 5-2.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (77)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Aprilie 2014, 13:30
Postat de netgamero pe 17 Aprilie 2014, 11:48

Si arbitrul aditional care era la cativa metri de ce este platit??? Dinu Vama lucreaza, nu sta degeaba....

Arbitrul ala e platit sa stea cu ochii pe linia portii. De ofsaiduri se ocupa asistentul. Oricum a fost o faza grea, cu o multime de jucatori care forfecau careul. Se discuta prea mult pe tema asta. Arbitrajul a fost foarte bun. Astra a castigat meritat, pentru ca Petrolul s-a multumit cu putin si e departe de echipa de anul trecut.

netgamero
netgamero  •  17 Aprilie 2014, 11:48

Si arbitrul aditional care era la cativa metri de ce este platit??? Dinu Vama lucreaza, nu sta degeaba....

zurzu_zurzu
zurzu_zurzu  •  17 Aprilie 2014, 11:45
Postat de 1349magus pe 17 Aprilie 2014, 09:22

Terminati cu prostiile, de data asta inclin sa cred ca nu e vorba de un ajutor voit, tusierul a gresit pur si simplu. Oricum, nu pot sa nu constat ( cu placere ) ca desi s-a pierdut calificarea pe o greseala flagranta de arbitraj niciun user petrolist nu se agata de lucrul asta si recunoaste ca Astra merita sa se califice.

Sunt 3 jucatori de la Astra in ofside nu unu ,ca sa l poti trece cu vederea.Mi e imposibil sa cred ca tusierul nu a vazut asta...!

Vezi toate comentariile (77)
Comentează