FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - U CLUJ

FOTO Protest inedit al unui suporter al Universităţii Cluj înaintea manşei tur a semifinalei cu CFR

FOTO: DigiSport +1   FOTO
FOTO: DigiSport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 14:43

CFR Cluj şi Universitatea Cluj se întîlnesc în această seară în manşa tur din semifinalele Cupei României. Ambele sînt într-o situaţie delicată în campionat, iar o finală în această competiţie ar reprezenta o performanţă uriaşă. 
DigiSport anunţă că pînă la ora 12:00 s-au vîndut doar 750 de bilete, motivul fiind legat de preţ. Cel mai ieftin bilet costă 50 de lei.

Un suporter al oaspeţilor a decis să protesteze şi a decis să plătească doar cu monede de 1, 5, 10 şi 50 de bani.

"Nu a fost nimic premeditat, dar azi de dimineaţă am descoperit banii în pusculiţă şi am ales această metodă de protest, pentru ca preţurile la bilete sînt enorme.

Mereu au fost astfel de şicane înaintea derby-ului. Problema e că n-au vrut să-mi dea bilet iniţial!", a povestit Raul pentru sursa citată.

Partida din această seară începe la ora 21:30 şi este în direct la televiziunea sportro şi liveTEXT pe GSP.RO.

După o oră şi jumătate de negocieri, suporterul a reuşit să îşi cumpere bilet şi a explicat: "Mi se pare ciudat că nu au vrut să primească cei 50 de RON de la mine, avînd în vedere situaţia în care sunt ei acum".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
rupert
rupert  •  04 Martie 2015, 20:30

Cei de la CFR au ales sa ramana nesimtiti pana la sfarsit! Sper sa ii bata U in seara asta.

spartandinamovist
spartandinamovist  •  04 Martie 2015, 19:16
Postat de travka pe 04 Martie 2015, 14:48

cum adica 50 lei biletu? minoritatii astia de la cefura stiu ca nu au galerie si pun 50 lei bilet in speranta ca nici studentii U-isti nu vor putea sa isi ia bilete si sa vina la meci? cefura, cea mai oribila echipa din istoria fotbalului european

scapam de ea din vara se duce unde ii este locul ..se pare ca sant probleme f mari acolo de evaziune ..contracte micsorat dar platite prin alt metode care sa ocoleasca fiscul ...

valiza.epo
valiza.epo  •  04 Martie 2015, 16:53
Postat de valiza.epo pe 04 Martie 2015, 16:52

Un client cere ochiuri la restaurant. Cand aude ca costa 50 de lei u oul, intreaba: - Sunt atat de rare ouale pe aici?! - Nu ouale, i se raspunde. Clientii!! Cam asa si cu biletele la acest meci. Ai crede ca joaca Barcelona cu Liverpool.

Produsele gainilor sunt interzise?!?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează