FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  IMAGINI INCREDIBILE

FOTO ŞOCANT: Burleanu se apără de fotbal cu bodyguarzi! Șeful FRF a oferit scenele anului 2017 la finala Cupei » Dialog incredibil cu reporterul GSP

Foto: Andrei Crăițoiu (GSP)
Foto: Andrei Crăițoiu (GSP)

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2017 00:00

La Ploieşti, Răzvan Burleanu a fost păzit de 5 gărzi de corp, special angajate doar pentru a-l proteja cât timp a fost la stadion. 

Şeful fotbalului românesc nu se mai simte în siguranţă chiar între oamenii care formează fotbalul românesc! Răzvan Burleanu a şocat asistența de la finala Cupei României: a fost păzit la stadionul "Ilie Oană", din Ploieşti, de 5 bodyguarzi!! Pe întreaga şedere pe care şeful de la Casa Fotbalului a avut-o la stadion, gărzile de corp l-au însoţit şi au făcut "gard" viu în jurul lui.


Inclusiv în zona media, după terminarea meciului şi a ceremoniei de premiere, Burleanu le-a cerut gărzilor de corp să-l protejeze.

Cele 5 "gorile", îmbrăcate la costum negru, s-au postat în jurul şefului FRF în timp ce acesta oferea interviuri, atât în interiorul arenei, cât şi în exterior. Bodyguarzii respectivi, cu echipament de comunicaţii în dotare, căşti şi mini-microfoane portabile, s-au pus în mişcare imediat ce Burleanu a terminat de oferit declaraţii. Nu înainte însă ca preşedintele Federaţiei să fie întrebat de reporterul GSP despre necesitatea de a fi păzit:


Reporter: - Domnule Burleanu, am o singură întrebare pentru dumneavoastră. De ce aveți nevoie de 5 bodyguarzi să vă păzească?
Burleanu: - Da, da... Nu știu.
Reporter: - Nu știți de ce vă păzesc? Sunteți președintele Federației, nu sunteți un spectator din tribună. Cum să nu știți?

(în dialog intervine Răzvan Mitroi, director comunicare FRF: - Nu e treaba Federației)... Răzvan Mitroi a fost practic "umbra" lui Burleanu pe întreaga perioadă a timpului pe care şeful FRF l-a petrecut dând declaraţii de presă!

Reporter: - A cui trebuie să fie treaba, dacă nu a dumnevoastră? Sunteți președintele FRF!
(Mitroi: - Altă întrebare mai aveți?)
Reporter: - Întrebarea este de ce aveți cinci bodyguarzi, domnule președinte?
Burleanu râde... Intervine iarăşi Mitroi: - Întrebarea nu ține de organizarea Federației!

După câteva secunde, Burleanu a plecat din faţa microfoanelor, iar cele 5 gărzi de corp l-au înconjurat şi l-au însoţit până la maşină.

Burleanu s-a urcat într-un Mercedes de culoare neagră, pe care l-a condus singur, iar bodyguarzii, după plecarea celui pe care l-au avut în grijă, s-au relaxat şi şi-au aprins câte o ţigară. 


Gărzile de corp, plătite de FRF?

Burleanu a refuzat să vorbească despre protecţia pe care şi-a asigurat-o la Ploieşti. Totuşi, persoane din FRF apropiate şefului de la Casa Fotbalului au dezvăluit pentru Gazetă că firma care a pus la dispoziţie gărzile de corp ar fi fost plătită direct de către Federaţie!

25 de euro pe oră costă, în medie, o gardă de corp la o firmă de top în România, ceea ce ar însemna că pentru cele aproape 8 ore petrecute în jurul lui Burleanu cei 5 bodyguarzi ar fi costat în jur de 1.000 de euro


"Raid" are grijă de ce spune Burleanu ;)

În ianuarie 2016, fostul jurnalist Răzvan Mitroi a intrat în echipa FRF, devenind noul director de comunicare al FRF. Înainte, Mitroi a fost manager de proiect la Antena 3 și redactor-șef la Digi 24, dar și consultant în comunicare pentru Chevron, companie de exploatare a gazelor naturale. Odată cu numirea la FRF, Mitroi a devenit mâna dreaptă a lui Burleanu în ceea ce privește comunicarea, el fiind cel care îi scrie șefului Federației discursurile de la întâlnirile cu membrii Adunării Generale sau la discuțiile cu presa. Pentru devotamentul de care dă dovadă, Mitroi a primit o poreclă pe holurile de la Casa Fotbalului, "Raid", după produsul de stârpire a muștelor și a țânțarilor. 


A premiat echipele "sub acoperire"

Înaintea finalei dintre FC Voluntari și Astra, la Ploiești a avut loc și ultimul act al Cupei României Under 19, acolo unde Viitorul s-a impus tot la 11 metri în fața celor de la UTA Bătrâna Doamnă. La finalul partidei, crainicul arenei a anunțat că "festivitatea de premiere este organizată de președintele FRF, Răzvan Burleanu". A fost momentul când cei peste 2.000 de fani prezenți în acel moment în tribune l-au fluierat și huiduit copios pe șeful FRF. Pentru a nu avea parte de același moment și la sfârșitul finalei câștigate de Voluntari, crainicul, plătit de FRF pentru acest meci, a omis să mai anunțe cine va înmâna medaliile şi trofeul! 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
108992139590592
DM Bob  •  29 Mai 2017, 20:53

Trebuie pazit de cei care stiu si iubesc fotbalul ,sa nu-i faca vreo fenta si sa ajunga secretar de partid comunist. Atat timp cat cluburile din ligile inferioare au drept de vot egal cu cele din liga intai ,conducatorii federatiei vor folosi sistemul populist/comunist pentru asi asigura pozitia. Ce spune Lapusneanu : ceva dar multi !

flintstone
flintstone  •  29 Mai 2017, 20:20

5 !? cateva mii de euro pe zi ca sa-l pazeasca pe asta de muste !? si 5 ca 2 era prea putin ? *** de parlit, toti 5 sunt platiti pe banii federatiei; esti mai pazit ca presedintele tarii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitavi
dumitavi  •  29 Mai 2017, 17:32

"Bodyguarzii respectivi, cu echipament de comunicaţii în dotare, căşti şi mini-microfoane portabile, s-au pus în mişcare imediat..." Era suficient sa spui bodyguarzii s-au pus in miscare, dar asta nu ar fi avut efectul scontat, asa-i? Sunteti de vis!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează