FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - DINAMO 1-1, 1-3 LA PENALTY-URI

FOTO U Cluj putea da lovitura în minutul 4 cu Dinamo, dar un fost campion al Ligii 1 și-a bătut joc de fază

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 20:39

Cu o formație alcătuită în mare parte din jucători cu performanțe în Liga 1, Universitatea Cluj a început tare meciul cu Dinamo de pe teren propriu și putea deschide scorul după numai 4 minute din penalty, însă a trebuit să se recunoască învinsă după loviturile de departajare, scor 1-1 (1-3 la penalty-uri).

VEZI AICI VIDEO CU FAZA

În minutul 4, Dorin Goga (33 de ani) a scăpat spre poartă și a fost faultat de Brănescu. Atacantul cu peste 100 de meciuri în Liga 1 la echipe precum U Cluj, Rapid sau Poli Timișoara a fost agățat în careu, iar arbitrul Ionuț Coza a dictat penalty

Un minut mai târziu, Gabi Giurgiu (35 de ani), fost campion al României cu Oțelul, a tras slab în dreapta portarului, iar Brănescu a respins. 

Echipa de start a lui U Cluj cu Dinamo: Albuț - Takacs, Abrudan, Cordoș, Manu - Onicaș, Giurgiu - Ursu, Florescu, Goga - Lemnaru 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
486296171535958
Nelu Stanciu  •  30 Noiembrie 2017, 12:04

Când nu mai poţi să trăieşti cu porcul, te retragi! Sau nu aţi văzut cum a câştigat D. ultimele meciuri. Mai rău ca la Sighet sau Periprava.

hannah.robinson
hannah.robinson  •  29 Noiembrie 2017, 21:21

Călințaru...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează