FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSMS IAŞI - STEAUA 0-1

Gâlcă, fericit după primul meci al lui Bourceanu de la revenire » Ce spune despre situaţia lui Keşeru şi derby-ul cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 28 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 octombrie 2014 22:51

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, e bucuros că echipa lui s-a impus în meciul cu CSMS Iaşi din Cupa României, 1-0, şi mulţumit de faptul că Alex Bourceanu a jucat toate cele 90 de minute. 

"Prima repriză am controlat meciul, dar după pauză ne-am cam retras. E bine că norocul a fost de partea noastră şi am cîştigat. Sînt foarte bucuros că Alex a jucat, şi chiar a făcut-o bine.

Sper să recuperăm cît mai mulţi jucători şi să cîştigăm vineri. Din cîte ştiu, se fac eforturi să îl avem pe Keşeru pe teren cu Dinamo. Eu ca jucător i-am bătut de multe ori, cred că doar o dată am pierdut.

Am o echipă de respectat şi cred eu că jocul pe care îl avem ne va ajuta să cîştigăm", a spus Costel Gâlcă la televiziunea sportro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
dora
dora  •  29 Octombrie 2014, 08:50

Un jucator accidentat sta acasa, merge la recuperare, nu tremura de frig prin tribuna...Si nici nu parea ca sufera de ceva...Asa ca stelistii sa o lase mai moale cu "incertii" lor...

rampage_roar
rampage_roar  •  28 Octombrie 2014, 23:03

hai ca a dat Floccari fortza Sassuolo m..ie Dinamo,m..ie CFR

goggu
goggu  •  28 Octombrie 2014, 23:02

MaCris pe dimano

Vezi toate comentariile (5)
Comentează