FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FORESTA - STEAUA 1-2

GALERIE FOTO Cu "bunicul" la atac! » 4 imagini memorabile din Foresta - Steaua

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor +3   FOTO
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2016 22:58

Fundașul Forestei Suceava, Dorin Semeghin (37 de ani) a fost integralist contra Stelei (1-2), ca fundaș stânga, pe un teren execrabil, la 19 ani de când a debutat la formația suceveană! 

Prin comparație, Dennis Man, introdus de Laurențiu Reghecampf în minutul 52, nici nu era născut la data la care Semeghin debuta pentru Foresta Suceava.

 Semeghin a jucat primul meci pentru Suceava pe data de 22 noiembrie 1997, într-o confruntare cu Dinamo, în timp ce Dennis Man s-a născut un an mai târziu. Fundașul a jucat pentru suceveni timp de trei sezoane în Liga 1 și a marcat de două ori în 76 meciuri.

Printre echipele la care a mai evoluat Semeghin se numără Dinamo, Petrolul, FC Argeş, Oţelul, Gaz Metan Mediaş şi Astra. A fost campion al României cu echipa din Ștefan cel Mare, în sezoanele 2001-2002 și 2003-2004.

14 meciuri
a jucat Semeghin pentru Dinamo in cupele europene

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close