FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CRAIOVA - DINAMO

GALERIE FOTO Final în antiteză » Cum au trăit jucătorii celor două echipe momentele de după meci: unii la portavoce, alții cu capul plecat

FOTO: Raed Krishan +16   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 19:45

Finalul meciului a surprins cele două echipe în ipostaze total opuse. Dacă oltenii au sărbătorit cu galeria, iar Burlacu a fost liderul petrecerii, dinamoviștii au mers la ultrași cu capul plecat, cerându-le scuze după înfrângerea de azi (0-1). 

Gabi Torje, Dan Nistor și ceilalți jucători au mers după fluierul final la galerie, dar n-au avut ce sărbători. S-au aliniat în fața lor, au cântat câteva momente, iar apoi s-au apropiat pentru a le da explicații după încă un eșec. 

În planul îndepărtat dinamoviștilor se aflau oltenii, care au petrecut minute bune în fața fanilor. Burlacu a luat portavocea și a dat tonul scandărilor. Craiova a învins-o pe Dinamo, 1-0 și s-a calificat în semifinalele Cupei României. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  07 Martie 2018, 15:32
Postat de Grigore Todoran-mihalcu pe 07 Martie 2018, 14:58

Bine ca i-a rupt piceorul lui Hanca si fluierasul nu a vazut fautul de eliminare,daca era invers sigug era eliminare.Dar asa zisi comentatori nu pomenesc nimc dupa ce Hanca e scos pe trga.SA v-a fie rusine la toti care mutileaza acest fenomen ;FODBAL.

Își merită FAUTU ASA ZISI care râd de coregraful Grigore Todoran-mihalcu!!!Să V-Ă fie rușine că râdeți de Griguță, sper că nu te doare PICEORUL, să le arăți tu la toți care mutilează acest fenomen;FODBAL...

642817982566246
Grigore Todoran-mihalcu  •  07 Martie 2018, 14:58

Bine ca i-a rupt piceorul lui Hanca si fluierasul nu a vazut fautul de eliminare,daca era invers sigug era eliminare.Dar asa zisi comentatori nu pomenesc nimc dupa ce Hanca e scos pe trga.SA v-a fie rusine la toti care mutileaza acest fenomen ;FODBAL.

reddogsv
reddogsv  •  07 Martie 2018, 09:03
Postat de dansy pe 07 Martie 2018, 07:02

Sfesnic a facut-o de lumanare la Craiova,dupa ce a fluierat mai mereu pentru Dinamo.

Asa e muica. Dupa ce i-a dat galben lui Salomao pt ca a sutat nervos in minge la nici 2 min Ferreira l-a imitat in tusa s-a facut ca ploua! La fel a patit si Nistor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează