FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AEROSTAR BACĂU - DINAMO

GALERIE FOTO Steliano, ești bine? :) Eroarea căpitanului o putea costa calificarea pe Dinamo!

Captură TV Dolce Sport +4   FOTO
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 22:40

Dinamo a avut o evoluție extrem de modestă cu Aerostar Bacău, liderul din C1, prestație care subliniază încă o dată pasa proastă prin care trece echipa lui Vasile Miriuță. "Câinii" au învins cu 1-0, gol Nemec abia în minutul 85.

Recompensat de Vasile Miriuță cu banderola de căpitan, Steliano Filip, protagonist într-o escapadă bahică noaptea trecută, a părut că nu și-a revenit total pentru acest meci. 

Pe finalul meciului, înainte ca Nemec să înscrie, a făcut câteva piruete, pe vârfuri, căutând speriat o minge care aterizase în careul echipei sale. A încercat să respingă balonul, dar a tras în piciorul adversarului, care l-a ajutat până la urmă: norocul lui Steliano a fost că finalizarea jucătorului de la Aerostar, lipsită de vlagă, a fost reținută de Brănescu. 

1

2

3

4

5

Citește și: Petrecere cu alcool în cantonamentul lui Dinamo de la Piatra Neamț! S-a băut până la 5:00 dimineața: "Abia se ținea pe picioare când a venit poliția"

S-au calificat în "optimile" Cupei României: CSM Poli Iași, CS Mioveni, U Cluj, CSU Craiova, Viitorul, Juventus București, Gaz Metan, Chindia Târgoviște, Unirea Slobozia, CS Afumați, AFC Hermannstadt, Astra, ACS Poli Timişoara, FCSB, Botoșani și Dinamo.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
mosvasile
mosvasile  •  27 Octombrie 2017, 17:01

Ce aveti ma cu Steliano ?Asa e el ametit,da e baiat bun !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Octombrie 2017, 09:53

Filip asta cred ca o sa ramana toata viata la Dinamo. nu avem cum sa-l vindem. nici macar camilele nu sunt intr-atat de pe langa fenomen sa arunce cu ceva dirhami dupa el.

1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  27 Octombrie 2017, 09:16

Un jucător cu evoluții slabe, constante. Face permanent greșeli grave. Trebuie scos din zonele din apropierea porții noastre. Mai are și un obicei prost, anume acela de a trage la poartă de la distanță. De fiecare dată rezultatul este același : 0. De ani aștept să dea o centrare bună, zadarnic, cred că mai am mult de așteptat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close