FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DECIZIE

Gest de excepție la meciul Craiovei din Cupa României! "Toți finaliștii din 1993 fac deplasarea cu noi"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2016 11:34

Dacia Unirea Brăila joacă marți, de la ora 17:30 cu CS U Craiova în optimile de finală ale Cupei României.

Pentru brăileni este un meci foarte important, aceștia considerând disputa ca pe o revanșă după finala pierdută în fața Universității în finala Cupei României din 1993. 

"S-au pus în vânzare biletele pentru meciul Dacia Unirea - CSU Craiova! Clubul nostru asigură transportul gratuit la meci pentru pentru primii 300 de suporteri care isi procura un bilet.
Pretul unui bilet este de 10 lei, iar detalii despre achizitie si transport se regasesc pe pagina de Facebook a Daciei Unirea. Bineinteles ca cei care nu opteaza pentru transportul nostru, pot ajunge la Buzau si pe cont propriu.

Totodata foștii mari jucători din perioada de aur a fotbalului brăilean au acceptat invitatia de a merge la Buzau pentru a sustine elevii lui Alin Pînzaru în încercarea de a elimina CSU Craiova din Cupa Romaniei! Clubul nostru are onoarea de a le asigura transportul si intrarea gratuită la meciul de marți.

Asteptam suporterii braileni sa fie alături de eroii fotbalului de ieri și de azi și împreună să conducem Dacia Unirea spre o revansa pe care o așteptăm de 23 de ani", anunță oficialii clubului printr-un comunicat. 

Universitatea Craiova a câștigat finala Cupei României din sezonul 1992-1993 după o finală cu Dacia Unirea Brăila, scor 2-0.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
aius
aius  •  09 Decembrie 2016, 10:02

Un gest frumos !In acel an,s-a decis soarta lui Sandoi ca fotbalist !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează