FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO

Harlem Gnohere nu e speriat de meciul cu Dinamo: "Mă aștept la o atmosferă caldă din partea fanilor"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 18:49

Harlem Gnohere abia așteaptă duelul cu fosta echipa, împotriva căreia speră să înscrie. Steaua o întâlnește pe Dinamo miercuri, de la ora 20:00, în direct la TV Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. Acesta este returul din Cupa Ligii. Dinamo s-a impus în tur, 4-1. 

”Nu e o revanşă cu Dinamo, dar e un meci dificil. În fotbal, orice e posibil. Ar trebui ca noi să fim sută la sută şi să facem tot ce trebuie ca să ne calificăm. Nu e un meci special cel cu Dinamo, sunt doar foştii mei colegi, dar nu e treaba mea, ar fi bine să câştigăm.

Nu sunt singurul jucător care a schimbat clubul, nu știu dacă publicul va fi ostil, deci mă aştept la o atmosferă caldă din partea suporterilor lui Dinamo.

Acesta este fotbalul, e vorba de 90 de minute sau mai mult, aşa că o să vedem ce se întâmplă la final. Nu ştiu dacă o să mă bucur dacă marchez, dar dacă o să marchez, foarte bine, acesta este fotbalul”, a declarat Harlem Gnohere la conferința de presă.

250.000 €a plătit Steaua pentru a-l avea pe Harlem Gnohere, venit de la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  01 Martie 2017, 08:20

Bai fratilor treziti-va ! Ce vina are Gnohere ca joaca la Steaua, daca Dinamo nu a reusit sa se inteleaga cu jucatorul ??????????? Cand marca pt. Dinamo inclusiv in poarta Stelei era bun... nu? Acum este scarbavnic, bucatar sau mai stiu eu ce !!! Sa va fie rusine dinamovistilor si sa dea bunul Dumnezeu sa va elimine Steaua, prin goluri inscrise de bucatarul Gnohere ! Hai Steaua !

dvd1
dvd1  •  01 Martie 2017, 02:20

***. a dat si el citeva goluri cind cica juca pt Dinamo si se crede buricul pamintului. Huo ***. Golurile lui trebuie sterse din istoria clubului Dinamo. Sa nu mai poata sa joace nici un meci in viata lui *** asta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

its1134
its1134  •  28 Februarie 2017, 22:24
Postat de idi53 pe 28 Februarie 2017, 20:14

Ghnoere ai frigiderul gol?

Muritorul de foame vorbește despre frigidere. Amuzant, chiar dacă e la figurat. (Partea cu frigiderul, că muritor de foame sunt sigur că ești.)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează