FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - STEAUA, ORA 20:30, PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Helmuth Duckadam prefaţează duelul Petrolul - Steaua: "Evoluţia echipei trebuie să se îmbunătăţească" » Ce spune despre absenţa suporterilor

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 18:34

Petrolul şi Steaua se întîlnesc astăzi în turul celei de-a doua semifinale a Cupei României, iar Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a prefaţat duelul.

"Va fi un meci important, pe care vrem să îl cîştigăm pentru a ne califica în finală. Acesta va fi al patrulea meci din acest an şi trebuie ca echipa să joace mai bine. Evoluţia echipei trebuie să se îmbunătăţească.

Cred că va fi o partidă interesantă, între două echipe ofensive, care nu refuză jocul. Va fi un meci frumos şi deschis, dar dificil.

Faptul că suporterii nu fac deplasarea cu noi nu este ceva nou. Ne vom obişnui să jucăm fără ei. Sper s-o facem bine", a spus Helmuth Duckadam la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
sexilian
sexilian  •  05 Martie 2015, 20:49

alo ziaristi, cand vreti sa se joace meciul?

ortega
ortega  •  05 Martie 2015, 20:06

Porkul de imagine a oyy trebuia să grohăiască și el ceva ... Altfel nu-și justifica salariul ... La cât de obedient e viermele ăsta de o tonă , la cât de scârbos e la fiecare apariție .... Mai bine-l făcea Dementul pe Luțu și cârnat de imagine ...

romania1985
romania1985  •  05 Martie 2015, 20:04

Duckadam e pe post de plop acolo,ce declaratie nefericita...CICA NE VOM OBISNUI FARA EI,pai voi trebuie sa faceti in asa fel incat sa-i aduceti la stadion BAI GALAXIO nu sa se obisnuiasca echipa fara ei.ESTI MAI PRAF DECAT PONTA!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close