FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SĂNĂTATEA CLUJ - FCSB

Ilie Dumitrescu și Dinu Gheorghe au analizat primul "11" experimental al lui Dică: "Sunt doar trei necunoscute. Steaua n-are nicio scuză să nu câștige"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 20:09

Ilie Dumitrescu și Dinu Gheorghe au analizat echipa trimisă de Nicolae Dică în 16-imile Cupei României cu Sănătatea Cluj.

"Dică abordează acest meci cu același sistem, dar cu schimbări majore. Cred că la cuplul de fundași centrali e ceva mai multă experiență. Daniel Benzar promite și el foarte mult. Dennis Man cred că debutează ca 9 fals. E o competiție mare în față la Steaua", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

"Sunt trei necunoscute: Szecui, Mario Mihai și Artur Jorge. Toți ceilalți sunt cunoscuți. Steaua n-ar avea nicio scuză dacă n-ar câștiga acest meci. Sunt 6-7 jucători care pot juca oricând la Steaua chiar dacă nu sunt titulari în mod normal" Dinu Gheorghe

Echipa de start a lui FCSB: A. Vlad - Pleașcă, Larie, Jorge, M. Mihai - V. Achim, Szecui - Golofca, D. Benzar, De Amorim - Man
Rezerve: Stăncioiu, Ardelean, Nicola, I. Stoica, Pacionel

Meciul dintre Sănătatea Cluj și FCSB poate fi urmărit AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează