FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - STEAUA 1-1, 5-4 D. P.

Încă o minune marca CS Mioveni » Argeșenii elimină Steaua, după ce acum două sezoane au scos-o pe Dinamo din Cupă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 23:15

CS Mioveni a reușit surpriza optimilor de finală ale Cupei României, învingând-o pe Steaua după executarea loviturilor de departajare. 

Argeșenii, care au bifat și două sezoane pe prima scenă a fotbalului românesc, nu sunt însă la prima ispravă de acest gen.

În urmă cu două sezoane, CS Mioveni realiza o altă surpriză de proporții, eliminând-o pe Dinamo, tot în optimile Cupei, scor 1-0. Antrenor era Claudiu Niculescu.

Atunci, CS Mioveni putea ajunge până în semifinalele competiției, dar a pierdut sfertul cu CFR Cluj într-o manieră dramatică, scor 3-4, după ce a condus cu 3-0.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1010958069033870
Peter King  •  15 Decembrie 2016, 08:18

STATI PUTIN CA STEAUA VA FACE CONTESTATIE SI VA CASTIGA LA MASA VERDE,, C.S MIOVENI A JUCAT CU 11 JUCATORI STAINI DE FOTBAL SI A DAT 6 GOLURI LA CEI MAI BUNI FOTBALISTI DIN ROMANIA.... CURAJ FRATE CURAJ SA TE PUI CU STEAUA. BECALI, CAT IL MAI TII PE REGHE NU VEZI CA A DISTRUS ECHIPA..... NU MAI ESTE PE PRIMUL LOC... DA-L AFARA. MARELE ANTRENOR REGHE, DACA IA O ECHIPA EXP. C S MIOVENI SE DUCE IN JOS CU EA NU LA FRUNCE.. A FOST UN JUCATOR DE MANA A DOUA ESTE UN ANTRENOR DE MANA A DOUA SI NU VA AVEA REZULTATE NUMAI LA STEAUA UNDE TOATA ECHIPA ESTE A SOTIEI SI AFARA ESTE LUPUL BECALII CARE TUNA SI FULGERA.... DAR NU MAI ESTE STEAUA..... CER PERSONAL F R F SI ECHIPELOR DE FOTBAL DIN ROMANIA SA NU MAI PERMITA DESTABILIZAREA ECHIPELOR PRIN TRANSFERURI IN TIMPUL CAMPIONATULUI CATRE STEAUA ... PENTRU CA ESTE IMORAL SA TI BATI JOC DE MUNCA ALTORA... PROPUN INSTITUIREA UNEI MEDALII ,, STEAU ROMANIEI'' CAMPIONI PE VECIE, CARE SA FIE OFERITA LUI PECALII CU AJUTOR DE LA STAT ANUAL DE 15 MILIOANE LEI.... ESTE BINE BOIER BECALII

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  15 Decembrie 2016, 01:51

E clar: v-a atins filoxera, zăbăucilor! Ce "minune" poate fi să bați o echipă căreia i-o trag toți, pe linie?? Nici acum nu v-ați trezit din visul umed în care mîrțoaga fecesebeului vi se arăta ca un cal înaripat... Şi de ani de zile tot umblați după potcoavele mortăciunii ăsteia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează