FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

INEDIT Steaua stîngace » Toate penalty-urile Stelei au fost executate cu stîngul

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 iulie 2014 10:06

Steaua a pornit cu stîngul acest sezon competiţional, şi la propriu, şi la figurat, după ce a pierdut al doilea trofeu consecutiv în faţa Astrei Giurgiu.Supercupa României a fost cucerită de giurgiuveni, după 1-1 în primele 90 de minute şi 3-5 la loviturile de departajare. Marcatorul Stelei din timpul regulamentar a fost Chipciu, cu un gol înainte de pauză.

De partea cealaltă, Enache a reuşit egalarea la jumătatea reprizei secunde şi aşa s-a ajuns în prelungiri, unde nu s-a întîmplat nimic notabil pe tabela de marcaj.

O dată ajunşi la penalty-uri, steliştii au folosit doar jucători de picior stîng, iar 3 din cei 4 executanţi au înscris. Primul marcator a fost Keşeru, după care a venit rîndul lui Filip, care a tras slab şi Lung Jr. a reuşit să apere, iar următoarele două lovituri de la 11 metri au fost înscrise, pe rînd, de Pîrvulescu şi de Latovlevici.

Reuşita decisivă a fost a lui Budescu, care a înscris fără probleme şi a trimis Supercupa la Giurgiu, acesta fiind al doilea trofeu consecutiv cîştigat de giurgiuveni în faţa Stelei, după Cupa României obţinută în luna mai.

Interesant este că şi Costel Gâlcă, antrenorul steliştilor, a fost tot jucător de picior stîng.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
leonv
leonv  •  12 Iulie 2014, 15:52
Postat de ipocritul pe 12 Iulie 2014, 15:42

Daca taceai filozof ramaneai :)))

Doare adevarul ?

ipocritul
ipocritul  •  12 Iulie 2014, 15:42
Postat de leonv pe 12 Iulie 2014, 15:01

Mai bine te-ai intreba cum este sa fi rusinea europei ,sa nu fi in stare nici macar in amicale sa invingi pe cineva din afara tarii!

Daca taceai filozof ramaneai :)))

costy1967
costy1967  •  12 Iulie 2014, 15:40

Nea Gigi , m-ai cumpără și jucători dacă tot vinzi. Nu băga numai în buzunar. Miercuri parcă o să văd un dezastru cu nordicii. Asta dacă mai vrei Steluța sus , dacă nu ...lasă-ne.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează