FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ACS POLI TIMIȘOARA - ASTRA 0-3 (1-4 ÎN TUR)

Ionuț Popa a făcut o comparație inedită între Budescu și un fost lider ATP: "Uitați-vă ce gol a dat!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 mai 2017 21:21

Ionuț Popa a fost fascinat de lobul lui Constantin Budescu, care a deschis scorul în victoria din returul semifinalelor Cupei României cu ACS Poli Timișoara, scor 3-0 (4-1 în tur).

Antrenorul bănățenilor a comparat execuția mijlocașului de 28 de ani dorit de FCSB cu loburile pe care le reușea fostul lider mondial ATP Arthur Ashe.

"I-am cerut lui Budescu să nu mai schimbe jocul cu pase de 60-70 de metri că mă enervează. E fotbalist! Uitați-vă și ce gol a dat! Mi-a spus că așa dă și la antrenament și să-l întreb pe Silviu Lung jr..

Nu l-am mai întrebat, îl cred pe cuvânt. A reușit un lob ca Arthur Ashe la tenis. E fotbalist!", a declarat Ionuț Popa la TV Dolce Sport.

"Cum m-am relaxat înaintea meciului de astăzi? Am tuns iarba acasă și m-am jucat cu câinii"
Ionuț Popa

Astra se va întâlni în finala Cupei României cu învingătoarea dintre CSU Craiova și FC Voluntari. În tur, ilfovenii s-au impus cu 1-0. Ultimul act se va juca pe 27 mai, pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează