FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  POLI TIMIŞOARA - CFR CLUJ 0-0 (6-5 D.PEN.)

Ionuţ Popa nu a putut urmări loviturile de la 11 metri » Şi-a ales adversarul din semifinale: "Nu se poate să picăm cu Steaua? :)"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 28 martie 2017 23:33

Ionuţ Popa nu a urmărit niciuna dintre loviturile de la 11 metri executate în sfertul de finală jucat de ACS Poli cu CFR Cluj, câştigat de bănăţeni la penalty-uri cu scorul de 6-5.

"Eu nu am văzut niciun penalty, nu mă uit la penalty-uri. Am luat-o aşa spre vestiar. Am vorbit cu băieţii înainte, ei au desemnat ordinea în care să se execute. Nu prea mă bucur că am ajuns în semifinale.

Eu am nevoie ca la Iaşi, Chiajna şi Târgu Jiu să scot puncte. CFR nu ne-a bătut anul ăsta, deşi de fiecare dată ne-au condus. Sunt mai buni decât noi, dar noi am jucat azi si cu inima şi uneori şi cu capul. Să picăm cu Steaua nu se poate?", a declarat tehnicianul timişorenilor la final, la TV Digi Sport.

"Eu m-am întors cu spatele la ultima lovitură. Nu vreau să vad cum este când un jucător ratează, am păţit şi eu asta. Am stricat toate calculele celor care au spus că suntem morţi şi neîngropaţi. Suntem într-o semifinală, într-o finală şi cu şanse reale de salvare de la retrogradare" Marius Croitoru, la TV Digi Sport.

PROGRAMUL "SFERTURILOR"

Miercuri, 29 martie
18:30 CS Mioveni - FC Voluntari
21:30 CS U Craiova - Dinamo

Joi, 30 martie
21:00 Viitorul - Astra

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
bulldenej
bulldenej  •  29 Martie 2017, 07:42
Postat de Iuga Mircea pe 29 Martie 2017, 07:11

Numai un caine de mitic( gicab) putea sa-i zica lui Croitoru ” ba” si invata sa respecti aceasta echipa(ACS POLI TIMISOARA) ,e cea mai in forma echipa din liga 1

probabil cea mai in forma ... din play-out !!!

368023036732853
Iuga Mircea  •  29 Martie 2017, 07:11

Numai un caine de mitic( gicab) putea sa-i zica lui Croitoru ” ba” si invata sa respecti aceasta echipa(ACS POLI TIMISOARA) ,e cea mai in forma echipa din liga 1

gicab
gicab  •  29 Martie 2017, 03:36

Sunt lovituri de departajare bă .... penalty e cu totul altceva

Vezi toate comentariile (5)
Comentează