FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CFR CLUJ 2-2 (4-5 D.PEN.)

Iuliu Mureșan: ”Am câștigat un meci de Champions League! Ne vom ține de cuvânt, trofeul merge în Camerun”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2016 00:32

Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, a vorbit despre succesul echipei sale în finala Cupei României, 5-4 la penalty-uri, după 2-2 în timpul regulamentar.

”A fost un meci foarte greu. Am jucat pe un stadion de Champions League în fața lui Dinamo. Sunt invidios că au o asemenea galerie. A fost ca un meci de Liga Campionilor. Mă bucur că am reușit până la urmă să câștigăm acest trofeu. Ne vom ține de cuvânt și vom trimite trofeul în Camerun, acasă la Ekeng. Măcar o replică.

Am dominat clar în repriza a doua. Ne-a ajutat mult că am redus din handicap repede. După ce am egalat, am controlat jocul și eram convins că băieții vor reuși să câștige. E vorba și de șansă la penalty-uri. A fost meritul lui Traian Marc, care a reușit să apere șutul lui Rotariu”, a spus Iuliu Mureșan la DigiSport.

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (21)
popescu13
popescu13  •  18 Mai 2016, 19:37
Postat de Romeo Daniel pe 18 Mai 2016, 08:06

Tâmpenie marca România... Trofeul merge în Camerun :-)) încălzește pe cineva ca acel trofeu merge acolo? Familia lui Ekeng va fi bucuroasă? .. Cred că cei de la Dinamo ar trebui să-i facă o pensie pe viață sotiei lui Ekeng....asta da gest,nu i cupa în vitrină. Nici măcar nu a fost câștigată de Dinamo :-))

Esti prea radical .Sper totusi ca putini oameni care gandesc logic cad in capcana mediatica a dinamovistilor.Nu cred ca aveau intentia de a trimite cupa in Camerun din motive sincere de compasiune ci doar de a distrage atentia de la intrebarile,multele intrebari la care ar trebui sa raspunda staful dinamovist privind starea de sanatate a lui Ekeng. Sper ca intelepciunea ardeleneasca va face ca staful CFR sa astepte rezultatele toxicologice.Daca fotbalistul a luat ceva substante interzise ,mai exista motivatia de compasiune ?

1720597884869541
Tuduce Sandu  •  18 Mai 2016, 12:56

sunt utist! dar ce a fost aseara a fost superb! galerie de galerie,meci de meci,nu m-am uitat la ucl ca aseara!!! BRAVO TUTUROR!

biziclop
biziclop  •  18 Mai 2016, 10:01

Nu stii ca nu se mai zice "Haide U" ?? Se zice "Vai de U" :)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează