FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - CFR CLUJ 3-4

Jucătorii CFR-ului se contrazic după faza controversată de la golul 6, dar îi atacă pe argeşeni: "Rîdeau de noi la 3-0"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 decembrie 2014 22:50

Ionuţ Rada şi Mirko Ivanovski au comentat faza golului de 3-3 marcat de Gregory Tade. Primul e de părere că acesta a procedat corect, în timp atacantul nu îşi explică ce s-a întîmplat. 

"Am fost conduşi cu 3-0, am arătat că putem reveni. Ei ne-au reproşat că nu le-am dat mingea. Dar ei au vrut să dea mingea afară, şi nu a ieşit.

Vă puteţi uita pe imagini. Era interesul nostru să jucăm mingea, pentru că era a noastră. Pînă la urmă bine că i-am pedepsit. Au fost foarte aroganţi şi pe teren. 
Şi înaintea meciului erau bucuroşi că au căzut cu noi. A rămas mereu întipărit faptul că noi sîntem ajutaţi de arbitrii, dar nu e aşa.

Şi la 3-0 ei rîdeau pe teren, nu mi se pare normal. Le-am taxat aroganţa asta. Probabil că e frustrant să pierzi aşa, dar ei trebuia să urmărească mingea aia. 
Nu e frumos ce au făcut ei, să rîdă pe teren de noi", a spus Ionuţ Rada la televiziunea sportro.

"Nu ştiu ce s-a întîmplat. Chanturia a vrut să dea mingea la portar, dar au venit colegii şi au dat gol. Nu trebuia să facem scandal. E un joc, ăsta e fotbalul", a spus Ivanovski la DolceSport.

"E normal ca atunci cînd pierzi după 3-0 să fii frustrat", a spus şi Francisc Dican la televiziunea sportro.

 


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
mathed
mathed  •  03 Decembrie 2014, 14:03

Ady .......dute tu acolo de unde ai iesit pt.ca te-ai nascul la 6 luni,si esti nedezvoltat.

mathed
mathed  •  03 Decembrie 2014, 13:56

Arbitrul nu a fost instiintat ca cineva din echipa gazda vrea sa doarme putin,mingea iesea afare,arunca echipa oaspete.Foarte simplu,nu ?Altfel in fiecare 5 minute una dintre echipe poate opri meciul daca este interesat.

teodor.muresan
teodor.muresan  •  03 Decembrie 2014, 12:11
Postat de msr_ms pe 03 Decembrie 2014, 11:53

*continuare;Fostul arbitru Ion Crăciunescu a vorbit despre această fază, din punct de vedere al regulamentului. "Golul marcat de CFR nu este valabil. Arbitrul trebuia să oprească faza. Este lipsă de respect faţă de joc şi adversar şi este prevăzut în regulament. Se vede că jucătorii trimit mingea intenţionat afară, pentru ca cel de la Mioveni să primească îngrijiri. Cînd arbitrul a văzut că fotbaliştii de la CFR continuă fază, trebuia să intervină, iar jocul să se reia cu lovitură liberă indirectă. Dacă eu eram la centru, opream faza. FIFA şi UEFA vorbesc foarte mult despre respect şi fair play, iar jucătorii trebuie să respecte aceste indicaţii".

FIFA si UEFA vor respect si fair -play cand le convine. Cand Nielsen ne-a furat, nu au carait nimic.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează