FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ACS POLI - FCSB, JOI, 21:30, TELEKOM, DIGI, GSP.RO

Jucătorii lui Dică tremură înainte de duelul cu Poli » Forma slabă aduce aminte de o eliminare rușinoasă a FCSB-ului

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 20:21

După ce a avut un octombrie de vis, presărat cu victorii entuziasmante în campionat și în Europa, FCSB nu a reușit să mențină același ritm și în luna noimebrie: după eșecul de la Giurgiu, 0-2, roș-albaștrii au ajuns la trei înfrângeri consecutive fără gol marcat în toate competițiile. 

La orizont, echipa lui Dică va da peste duelul din optimile Cupei cu ACS Poli Timișoara, partidă care va avea loc joi seara. Deși în urmă cu mai puțin de o lună s-au impus cu 7-0 în campionat, roș-albaștrii au fost amenințați de timișoreni că vor avea un meci infernal pe "Bega".  

"Vreau să văd ce «ouă» au jucătorii mei cu Steaua", a declarat Ionuț Popa, tehnicianul lui ACS Poli, înaintea duelului din Cupă. 

Jucătorii lui Dică au doar o victorie în ultimele cinci meciuri oficiale și au toate motivele să se teamă înaintea partidei de la Timișoara. Forma modestă a acestora aduce aminte de o altă perioadă extrem de slabă traversată de roș-albaștri, mai exact în toamna sezonului 2011-2012.

Atunci, steliștii se confruntau cu o serie de patru meciuri fără victorie, serie neagră "încununată" cu eliminarea din optimile Cupei, 0-2 chiar cu Poli Timișoara.

Cu vedete precum Cristi Tănase, Bourceanu, Răduț sau frații Costea în teren, elevii lui Ilie Stan pierdeau cu 2-0 la Timișoara, în fața a peste 20.000 de spectatori. 

Cum arăta primul "11" al FCSB-ului la acea vreme: Stanca - Mustață, Galamaz, Iliev, Latovlevici - T. Bălan, Bourceanu, Răduț, Cr. Tănase - Fl. Costea, M. Costea

Poli Timișoara: Lepmets - Mera, Scutaru, Fl. Ilie, Sepsi - Chiș, Gorobsov, Poparadu, Curtean - Goga, Ricketts

Seria neagră de atunci

16 octobrie 2011 Vaslui - FCSB 0-0 (campionat)
20 octombrie 2011 Maccabi Haifa - FCSB 5-0 (Europa League)
24 octombrie 2011 FCSB - Rapid 0-0 (campionat)
27 octombrie 2011 Poli Timișoara - FCSB 2-0 (Cupă)

  • ACS Poli - FCSB, duel din optimile Cupei, se joacă joi, de la ora 21:30. Duelul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
478550269193840
Alexandr Piftorideadco  •  28 Noiembrie 2017, 06:47

la fcsb se doreste indepartarea lui dica iar pana acesta nu va fi demis, echipa nu va mai castiga niciun meci.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează