FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - DINAMO 1-1, 1-3 LA PEN.

Jucătorii lui Miriuță surprind și anunță noul obiectiv al lui Dinamo: "Asta e situația de acum de la echipă"

FOTO: Alex Nicodim / Gazeta Sporturilor
FOTO: Alex Nicodim / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 23:27

Laurențiu Brănescu și Steliano Filip au vorbit după victoria chinuită a lui Dinamo cu U Cluj din optimile Cupei României, 1-1 după 120 de minute, 3-1 la penalty-uri. 

"Mă bucur că am salvat echipa. Am fost și puțin norocos. Mă uitam la niște penalty-uri ale lui U Cluj și am văzut că Giurgiu bate penalty-urile în dreapta și m-am aruncat în acea parte. Mi-a ieșit, mă bucur.

Ne așteptam la un meci greu, mereu echipele mici caută să se motiveze suplimentar în meciurile cu echipele din primul eșalon. La situația care e acum la Dinamo, Cupa cred că devine principalul obiectiv.

Legat de play-off, ce să spun. Niciun meci nu va fi ușor, ne va fi greu să ne calificăm în play-off. Avem nevoie să batem în fiecare meci și să așteptăm ca Astra și Viitorul să se încurce. Dar, repet, pentru noi Cupa este principalul obiectiv. Sper eu ca din ianuarie, cu anumite întăriri să ne calificăm în play-off, pentru că play-off-ul nu va fi la fel fără Dinamo", a zis Brănescu la TV Telekom Sport. 

Ce a zis ȘI Steliano Filip

"Din păcate, gazonul nu a fost foarte bun. E bine că am trecut mai departe. Sincer nu ne-am așteptat să ajungem la penalty-uri. Antrenorul ne-a spus că dacă nu vom trata meciul cu atenție vom avea probleme. Cupa e un obiectiv foarte imporant pentru noi. Dar pentru noi cred că e mult mai important să fim în play-off". 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (13)
900cris
900cris  •  30 Noiembrie 2017, 16:23

dupa meciul din cupa se vede ca furtul cu poli iasi nu a fost o simpla greseala ci ceva bine pus la punct si care pana la sfarsitul campionatului se va mai repeta.

mosvasile
mosvasile  •  30 Noiembrie 2017, 14:55

Branescule,mai bine sa te uiti la tv -cand se va retransmite meciul-si sa vezi si tu, ca nu aveai de ce sa faci faultul ala in careu!Ai avut noroc ca a ratat -pentru ca un penalti se rateaza,nu se apara!

915130541905898
Gabi Simon  •  30 Noiembrie 2017, 11:44

Nu este echipa,nu sunt bani pt transferuri si atunci normal ca joaca slab si nu se pot califica in playoff

Vezi toate comentariile (13)
Comentează