FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - DINAMO 1-1, 1-3 LA PEN.

La un pas de tragedie în U Cluj - Dinamo » Probleme grave pentru un jucător: "Avea amețeli, nu vedea, nu era coerent"

Articol de - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 12:44

U Cluj a făcut un meci foarte bun cu Dinamo în Cupa României, pierdut la penalty-uri, dar Adrian Falub a avut probleme cu fotbaliștii trimiși pe teren.

Tehnicianul "Șepcilor Roșii" a fost nevoit să schimbe doi jucători încă din primele 20 de minute ale partidei, Mihai Onicaș și Valentin Lemnaru nemaiputând să continue partida. 

Ce s-a întâmplat mai exact cu Mihai Onicaș, fosta mare speranță a Stelei, promovată la roș-albaștri chiar de Gheorghe Hagi?

Mijlocașul, ajuns la 27 de ani, a fost inexistent în primele minute ale meciului cu Dinamo, fiind cel care l-a scos din ofsaid pe Corbu la faza golului dinamoviștilor din minutul 14. Acesta se afla într-o poziție nefirească în teren, iar din limbajul corporal reieșea o vizibilă stare de dezorientare. 


*FOTO: Captură

Onicaș a fost înlocuit imediat de Falub, iar oficialii au susținut că atacantul avea glicemia extrem de crescută. Fotbalistul a acuzat amețeli și a cerut de urgență schimbarea, fiind preluat de echipajele medicale de pe ambulanță. 

Site-ul numaiu.ro, entitate a suporterilor "Șepcilor roșii", nu a trecut cu vederea acest subiect, lansând informația conform căreia fotbalistul avusese probleme similare și în preziua meciului cu Dinamo, când a avut nevoie inclusiv de perfuzii. 

Clujenii nu au medic angajat la echipă, ci doar închiriază pentru meciurile oficiale.

Totul din cauza postului?

Marian Onicaș, tatăl fotbalistului, cel care l-a direcționat pe Mihai către fotbal, e organizator de competiții la U Cluj și a povestit cu îngrijorare simptomele pe care le avea fiul său în timpul partidei de pe Cluj Arena. 

"I s-a făcut rău, arbitrul mi-a povestit că avea amețeli și că nu era coerent când l-a întrebat ce are. A zis că nu vede. Nu a mers la spital, a fost doar la ambulanță și și-a revenit după 15-20 de minute.

Mai avusese și cu o zi înainte la fel, atunci a mers la spital și a făcut niște perfuzii. Totul a fost ok. După părerea mea, e din cauza postului pe care-l ține, fără brânză, carne, ouă. Doctorii l-au convins să renunțe la post. Azi e totul închis, dar luni vom merge să facem mai multe analize. A fost bine că nu s-a întâmplat ceva grav", a declarat tatăl lui Onicaș, pentru GSP.RO. 

Onicaș va efectua în zilele ce urmează o serie de controale amănunțite pentru a stabili cu exactitate natura problemelor cu care s-a confruntat. În prezent, fotbalistul a fost scutit de la efort și nu a fost prezent la ultimele antrenamente ale echipei. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 Decembrie 2017, 09:52

Trebuie avut grija. Lipsa caloriilor afecteaza organismul.Bravo lui ca om ,dar e si sportiv.

fc.becali.mogosoaia
fc.becali.mogosoaia  •  01 Decembrie 2017, 19:58

ia mai toarna-un paharel .....

bazileon
bazileon  •  01 Decembrie 2017, 19:21

Bai Onicase, poti sa fii cel mai tare crestin, dar nici popii nu te cearta, nici D-zeu nu te bate daca renunti la post cat esti bolnav. Jos bigotismul

Vezi toate comentariile (4)
Comentează