FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ACS POLI - ASA TG. MUREȘ

ASA Tîrgu Mureș s-a calificat în semifinalele Cupei după 7-6 la penalty-uri cu ACS Poli

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2015 17:26

ASA Tg. Mureș este prima echipă calificată în semifinalele Cupei României, după ce a trecut de ACS Poli cu ajutorul loviturilor de departajare, scor 7-6.

Meciul a fost unul foarte disputat, în care ambele echipe au pus probleme pe contraatac. După 120 de minute scorul a fost egal, 1-1. 

Elek a deschis scorul pentru gazde în minutul 24, iar Balici a egalat pentru mureșeni cu 10 minute înainte de final. Brandan a fost eliminat la oaspeți în minutul 94, așa că ASA a jucat ambele reprize de prelungire în 10 oameni. 

Penalty-ul decisiv executat în stînga portarului de Artean a fost apărat de Stăncioiu. ASA se califică astfel în penultimul act al Cupei României.

Echipele de start:

ACS Poli Timișoara: Kirschstein - Belu, Scutaru, Luchin, D. Popescu - Sarmov, Llorente - Bărbuț, Javi Hernandez, Curtean - Elek

ASA Tîrgu Mureș: Stăncioiu - Golanski, Ivan Gonzalez, Balici, Velayos - Gorobsov, Brandan - Hanca, Ramiro Costa, Romario - Axente

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
983732924972315
Soos Vilmos  •  15 Decembrie 2015, 22:40

Acest randoom ( care nu are nici o legatura cu notiunea de om ) s-a ratacit probabil printre oameni, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scandautor
scandautor  •  15 Decembrie 2015, 21:39
Postat de randoom_._ pe 15 Decembrie 2015, 19:24

dupa ce dinamop aka rusinea romaniei fura de rupe prin Romania,acuma vad ca antrenorul dinamopvist de la recas a si anuntat ca asta o sa fie blat. a spus ca recas o sa se califice,pentru ca tg mures se concentreaza doar pe liga 1 pentru a ajunge in playoff. wtf?

Tu nu te desființaseși, mă?! C-așa au zis mai demult la Europa Liberă - cum că ți s-a urcat wtf-u' la cap și-ai cerut tribunalului teritorial să te dizolve. N-au găsit ăia acidu' la timp sau...? ”wtf! wtf!!” HAHAHAHAHAHAAA!

randoom_._
randoom_._  •  15 Decembrie 2015, 21:28
Postat de chris_bu67 pe 15 Decembrie 2015, 20:41

***

deci dinamo aka rusinea romaniei aka fcdb. corect.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează