FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ACS POLI TIMIȘOARA - FCSB 0-3

VIDEO+FOTO » Au dat cu piciorul în ouă! Popa n-a reuşit să-şi motiveze jucătorii pentru o revanşă cu FCSB, care a strivit Poli Timişoara şi în Cupă, 3-0

Foto: Gabriel Brezeanu +14   FOTO
Foto: Gabriel Brezeanu

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 23:30

Când te bate FCSB cu 7-0 cu doar o lună şi ceva în urmă, să dai ochii iar cu ea, când nici nu ţi-au trecut toate vânătăile, e al dracului de greu! Chiar dacă Dică n-a mai adus pe Bega decât echipa a doua, începând cu doar 4 dintre cei care îi dezmembraseră pe timişoreni la Bucureşti.

Printre care şi Gnohere, care marcase atunci o "triplă". Oricum, nicio noutate, Cupa pare doar un fel de pedeapsă, campionatul rămâne prioritatea lui Gigi Becali. Sau a lui Dică.

Ionuţ Popa a avut mai mulţi titulari decât la acel meci de coşmar. Iar ca tactică, a apelat la bărbăţie: "Acum vreau să văd ce ouă au jucătorii mei, cu Steaua! Nu e meciul meu, e meciul lor!".

Elementul Ghohere

Pe un teren greu, cleios, partida a început cu fotbal amestecat, dar cu oaspeţii mai prezenţi în jumătatea adversă. Golofca rupe ritmul. Cade de penalty la secera lui Soljici, dar Hațegan trece peste. Timişoara adoptă tactica celor mici, stă la pândă şi speră să lovească prima, pe vreo contră. Drăghici are ocazia, dar din câţiva metri nu găseşte poarta. Un ou s-a spart!

Dincolo, "Bizonul" apare la rampă. Îl trimite mai repede la cabine pe Cânu, după o contră tare, dar dreaptă. Intră Bocşan în locul căpitanului, însă, la nici un minut, îl bruschează pe Gnohere în careu. Haţegan, care o fi simţit că a greşit la Golofca, o pune pe var.

Şi tot omul care dăduse trei la Bucureşti punctează iar. Nu terminase însă. Involuntar îl accidentează şi pe celălalt stoper al lui Poli, Melinte, care avea să iasă la trei minute după pauză. Gol şi doi fundaşi eliminaţi din luptă pentru Gnohere. Un altfel de hat-trick.

Cadou de la penibilul Soljici

De la cabine, Poli iese mai hotărâtă. Nici nu mai are ce să apere. Munteanu tot încearcă acolo, pe partea puştiului Mario Mihai. Timişoreanul rămâne singur cu portarul, dar se încurcă în iarba udă de acasă. Încă un ou risipit!

Poli atacă, mai speră. Doar până când croatul Soljici insistă să arunce tot coşul cu ouă la gunoi, cu o gafă grotescă. Pasă la portar, cu capul, de la 40 de metri. Pentru Golofca, o bomboană perfectă, transformată cu un lob simplu în liniştea desprinderii.

Ionuţ Popa nu mai are argumente. Şi nici reacţie. A rămas împietrit, scufundat în fotoliu ca într-un hamac de lehamite. De aici, Timişoara a alergat orbeşte să reintre în meci. S-au schimbat rolurile, acum FCSB aşteaptă pe două linii compacte ca bănăţenii să-şi irosească forţele. Iar Florinel Coman sau Dennis Man să dea lovitura de graţie.

Revanşa, altă dată

Ca şi cum nu era de ajuns, Artean, căpitanul de rezervă, o comite şi el, protestând inutil. Nu i-a ajuns un "galben", a insistat până a văzut roşu. Andrei Vlad se remarcă şi el în faţa unor atacanţi cu reflexe tocite.

Pe o contră, Benzar pune doar cireaşa pe tort, ducând scorul la unul de forfait. FCSB trece de seria neagră, cu un meci mult mai simplu decât părea şi merge, chiar şi cu echipa a doua, în "sferturile" Cupei.

Iar Poli, trădată de propriii gafeuri şi slăbiciuni, rămâne doar cu gândul că poate altă dată va avea "ouăle" invocate de Popa. Deocamdată este 10-0 pentru FCSB în doar două meciuri.

Echipele calificate în "sferturile" Cupei: Poli Iași, CSU Craiova, Botoșani, Gaz Metan, Dinamo, Hermannstadt, Astra și FCSB. Detalii AICI despre toate meciurile din "optimile" Cupei României. Meciurile din sferturile de finală sunt programate în prima parte a anului viitor, pe 27-28 februarie sau 1 martie.

Citește și: EXCLUSIV Un jucător de la ACS Poli, fost angajat al mafiei pariurilor, a comis-o iar în meciul cu FCSB și e criticat dur de conducere: "Trebuie reziliat imediat contractul!"

ACS Poli - FCSB 0-3
Au marcat:
Gnohere 34 pen., Golofca 56, D. Benzar 90+2
TEXT / VIDEO

ACS Poli Timișoara: Straton - Creţu, Melinte, Cânu, Ciucur - Vaşvari, Artean, Munteanu - Bârnoi, Solijci - Drăghici
Rezerve: Mădălin Smaranda, Denis Haruţ, Ivan Curijuric, Camaidine Abraw, Cătălin Doman, Cristian Bocşan

FCSB: Vlad - Pleașcă, Larie, Artur Jorge, M. Mihai - Achim, Nedelcu - Golofca, D. Benzar, De Amorim - Gnohere
Rezerve: Stăncioiu, Nicola, Szecui, Pacionel, Fl. Coman, I. Stoica, D. Man

Brigada de arbitri

A: Haţegan Ovidiu (Arad - Arad)
A1: Şovre Octavian (Satu Mare - Satu Mare)
A2: Iliescu Dragoş Mihai (Craiova - Dolj)
R1: Barbu Marian (Făgăraş - Braşov)
Obs: Ionescu George (Bucureşti - Bucureşti)
Obs: Goga Octavian (Braşov - Braşov)

 
 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (338)
1218348921614406
Florin Tabarna  •  01 Decembrie 2017, 20:53
Postat de Abigail Laslas pe 01 Decembrie 2017, 19:39

daca promoveaza klona kaki peste cativa ani liga 3, le da Telemeaua Rasinari 6-0 si nu mai da nime' 2 bani pe ei

haterica sai spui lui mm si cine te pune sa scrii .. tu arati cu degetul cand te ascunzi in spatele unui cont fals ? *** *** *** ... cat despre meci o sa vedem in justitie

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  01 Decembrie 2017, 19:46

da di ce scriu haterii posturi kilometrice aici, si nu comenteaza pe articolul despre cum au castigat jumate din puncte cu arbitrii?

1198766430181192
Abigail Laslas  •  01 Decembrie 2017, 19:45
Postat de 7mai1986 pe 01 Decembrie 2017, 10:04

Deci ,cine nu este de acord cu tine si cu ce gandesti tu este neaparat gigist?!Si apropo argumentul suprem al vostru ,al haterilor antistelisti (ca asta este adevarata Steaua,cea din liga 1)este ca uefa nu stie,ca este o inocenta,pe care o minte de 3 ani,burlica,jijica si ginica.Iar ea ,uefa ,ca o fata inocenta ce este, este siluita in mod repetat si barbar de astia.Vai de capul tau ,de capul vostru.

pai n-ai vazut ca uefa habar n-avea ca jucatorii de la Astra erau neplatiti de luni de zile? da cumva n-a virat market-pool-ul pana nu si-au luat salariile :))

Vezi toate comentariile (338)
Comentează