FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  POLI TIMIŞOARA - CFR CLUJ 0-0 (6-5 D.PEN.)

VIDEO Primul sfert de finală din Cupa României, decis la lovituri de departajare! Calificare dramatică pentru ACS Poli Timişoara

Articol de GSP - Publicat marti, 28 martie 2017 17:30

ACS Poli Timişoara s-a calificat în semifinalele Cupei României, după victoria obţinută la penalty-uri (6-5) contra celor de la CFR Cluj. Bănăţenii au jucat cu un om în minus din minutul 49.

VIDEO » ACS Poli Timişoara - CFR Cluj 0-0 (6-5 d.pen.)
Click AICI pentru liveTEXT!
*Şeroni a fost eliminat în minutul 49

Prima mare ocazie a partiei a venit după doar 4 minute de joc, când Larie a trimis mingea în bară, în urma unei lovituri de colţ. ACS Poli a replicat prin execuţia lui Fucek, care a trimis pe lângă poartă.

Până la pauză, Gomelt a avut şansa de a deschide scorul pentru CFR Cluj, însă a şutat peste poarta apărată de Curileac din şase metri.

În startul reprizei secunde, ACS Poli a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Şeroni. Fundaşul timişorenilor l-a lovit cu talpa pe Laurenţiu Rus şi a văzut direct cartonaşul roşu.

Până la final, CFR Cluj a mai ratat o ocazie, când Tiago Lopes a reluat mingea cu o lovitură de cap, însă mingea a trecut puţin pe lângă bară.

Partida a fost decisă în cele din urmă la loviturile de departajare, când Larie şi Deac au ratat din echipa CFR-ului, după ce Străuţ nu reuşise să marcheze la primul penalty executat de timişoreni.

Penalty-uri

Au marcat: Nascimento (CFR), Drăghici (ACS Poli), Tiago Lopes (CFR), Fucek (ACS Poli), Gomelt (CFR), Soljici (ACS Poli), Omrani (CFR), Bărbuţ (ACS Poli), Bud (CFR), Scutaru (ACS Poli), Neagu (ACS Poli)
Au ratat:
Străuţ (ACS Poli), Larie (CFR),  Deac (CFR)

Echipele de start:

ACS Poli Timişoara: Curileac - Străuţ, Cânu, Scutaru, Şeroni - Poparadu, Soljici - Bărbuţ, Croitoru, Fecek - Pedro Henrique
Rezerve: Smaranda, Bocşan, Neagu, Popovici, Drăghici, Mailat, Novak
Antrenor: Ionuţ Popa

CFR Cluj: Mincă - T. Lopes, Larie, Horj, Camora - Gomelt, J. Carlos - Rus, Deac, Nouvier - Omrani
Rezerve: Marc, Mureşan, Peteleu, Nascimento, Sârbu, Sorsa, Bud
Antrenor: Vasile Miriuţă

Programul "sferturilor"

Miercuri, 29 martie
18:30 CS Mioveni - FC Voluntari
21:30 CS U Craiova - Dinamo

Joi, 30 martie
21:00 Viitorul - Astra

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
haideusicfr
haideusicfr  •  29 Martie 2017, 22:11

In inregistrari au ratat CFR-istii.Nu am vazut meciul ,nu am *jiji*. In fine ,de cand CFR-ul a fost anuntat ca e reabilitat financiar ,parca a lasat-o mai moale.Cu fotbalul.Ruiz a fost inlocuit cu Deac ,Bud cu Omrani si parca CFR joaca mai slab. Inconsecventa ,instabilitatea jocului favoritelor in fotbalul romanesc este cronica . Asa a patit si Steaua ,asa pateste acum CFR. Jucau Nascimento ,Ruiz, Nouvier ,Bud de mai mare dragul. Acum a venit * vedeta * Deac si parca jocul nu mai e acelasi. Probabil vor sa-l vanda pe Deac ( si-a manifestat dorinta de a pleca la vara de altfel!).

catalin_cj
catalin_cj  •  29 Martie 2017, 08:00
Postat de alskar pe 28 Martie 2017, 23:26

cine?

CFR

catalin_cj
catalin_cj  •  29 Martie 2017, 07:58
Postat de dinamo_fan pe 29 Martie 2017, 01:59

bai.. voi ati jucat in 14 tot meciul..rosu acordat usor, gol valabil anulat Timisoarei cand Barbut era 3m in joc. impingeri in careu unde timisorenii luau galben aiurea. nenorocitilor !

Nenorocit ești tu ***. Eu am spus ca CFR a jucat penibil și nu merita sa ajungă nici în prelungiri. Tu vi și ma jignești pentru ce? Ce eu am arbitrat?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează