FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO 2 - DINAMO

Mai lipsea Mr. Bean! 6 momente comice din prima repriză a meciului în familie Dinamo 2 - Dinamo :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2016 21:46

În prima repriză de la Dinamo 2 - Dinamo, scandările ironice și unele faze de pe teren au întreținut amuzamentul puținilor spectatori prezenți în această seară la derby-ul fratricid din "Ștefan cel Mare".

1. Scorul! Echipa lui Ioan Andone s-a chinuit în prima repriză cu "satelitul" din liga a treia, având doar două faze notabile pe durata întegii reprize. Mai mult, Dinamo II a părut că domină partida în unele momente, creându-și ocazii periculoase la poarta lui Cobrea. A fost 0-0 la pauză!

2. În minutul 14, fundașul dreapta al celor de la Dinamo II, Răzvan Anghel, i-a făcut cadou lui D. Popa o pasă de gol. El a trimis moale către propria poartă, iar atacantul lui Dinamo a rămas singur cu Eșanu, dar a șutat în portar.

3. Puținii fani prezenți în Peluza Sud a stadionului din "Ștefan cel Mare" au făcut haz de necaz, scandând lozinci "războinice": "Dinamo, luptă Dinamo!". 

Mai mult, după ce arbitrul Horia Mladinovici nu a acordat două penaltyuri pentru Dinamo II, fanii din Peluza Sud au scandat: "Hoții, hoții!". :)

Suporterii de la Tribuna Zero au fost și ei ironici, cerând întoarcerea lui Cristi Borcea ca acționar al lui Dinamo.

4. Căpitanii celor două echipe dinamoviste, Steliano Filip și Denis Ciobotariu, au fost puși într-o postură inedită, fiind nevoiți să schimbe fanioanele în "ritualul" obișnuit de dinainte de începerea partidei.

5. "Câinii" mici au cerut două penaltyuri. În minutul 27, după un atac prelungit, mingea trimisă de Groza a lovit mâna lui Marici, iar la faza imediat următoare Cobrea l-a doborât pe atacantul lui Dinamo II, I.Gheorghe.

6. Arbitrul meciului, Horia Gabriel Mladenovici, este angajat al Clubului Sportiv Dinamo! DETALII

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  27 Octombrie 2016, 14:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  27 Octombrie 2016, 14:19

nimeni ca la ei.....

valentinn10
valentinn10  •  27 Octombrie 2016, 10:54
Postat de Tatar Domnica pe 27 Octombrie 2016, 09:41

Se pare ca NESIMȚIREA voastra,a celor de la ...gazeta ...de perete a ciobanului și obedienta fata de pușcăriaș ul *** nu au limite!!!De câte ori ați făcut mișto de meciurile *** cu sateliții viitorul,chiajna sau voluntari???Niciodata!***

Ce porcarie , ce caraghislac , circ , ti-e sila raaau.DOAR dinamo sau doar dinamo2. *** RUSINEEEEEE.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează
Close