FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CRAIOVA - DINAMO 1-0

Mangia nu-și menajează jucătorii nici după victoria cu Dinamo: "În seara asta rămânem în cantonament"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 19:32

Devis Mangia, antrenorul Universității Craiova, nu-i scapă din mână pe jucători și spune că-i va ține în cantonament, deși echipa s-a impus în "sferturile" Cupei României cu Dinamo, scor 1-0.

"Suntem bucuroși că ne continuăm traseul în Cupă. Secretul cred că îl reprezintă legătura dintre jucători. Jucătorii vor rămâne în cantonament în această seară", a declarat Mangia la Pro X.

"A fost o partidă grea, dar și frumoasă. Știam că va fi dificil. Când o echipă controlează atât de mult meciul e normal să existe un moment complicat în repriza secundă. În ultima perioadă ne-am antrenat pe sintetic. De acum începe un drum complicat: play-off-ul", a spus Mangia la TV Telekom Sport.

Alexandru Băluță a vorbit și el despre partida câștigată cu Dinamo și spune că terenul de pe noul stadion ”Ion Oblemenco” a îngreunat jocul.

"Am dominat meciul, am avut mai multe ocazii în prima repriză. Era normal ca în repriza secundă să forțeze și ei, dar n-au avut aceleași ocazii ca noi. Publicul ne-a ajutat mereu.

Terenul nu ne-a avantajat așa de mult, ne-a îngreunat alergarea, dar suporterii ne-au împins de la spate. Vreau să aducem acest trofeu, nu vreau să treacă un an în care să nu realizăm nimic. Vreau să ne batem și la campionat", a spus și Băluță.

"Mă bucur că ne-am calificat. Am mulțumit acești suporteri minunați care au venit azi la stadion. Toată lumea își dorea să ne calificăm. După ce am marcat am încercat să ținem de minge. S-au dat foarte multe cartonașe" Nicușor Bancu

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează