FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - CSU CRAIOVA 0-2

Mangia s-a calificat cu Craiova în "optimile" Cupei, dar gândul îi e la FCSB: "Vreau să creăm un spectacol fotbalistic"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 octombrie 2017 22:32

Devis Mangia, antrenorul lui CSU Craiova, s-a arătat mulțumit de evoluția jucătorilor săi în victoria din 16-imile Cupei României cu Sepsi, scor 2-0.

"Am făcut unele erori din punct de vedere tehnic. Nu a fost un meci foarte frumos, dar suntem bucuroși că ne-am calificat. Mitriță avea nevoie să înceapă să joace pentru că a lipsit câteva meciuri.

Era foarte important să rămânem foarte concentrați pentru că duminică va fi foarte dificil. Vreau să jucăm un meci deosebit din punct de vedere al spectacolului fotbalistic. Nu trebuie să fie presiune. Va fi o onoare să jucăm pe un stadion cum e al nostru. Aștept de mult acest moment", a declarat Mangia la TV Digi Sport.

Vezi AICI primele rezultate din 16-imile Cupei României!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
771545396317549
Eugen Iustin  •  25 Octombrie 2017, 10:39

Craiova va sta cu ***-n poarta.Sper sa ma insel.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează