FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - DINAMO 1-1, 1-3 LA PEN.

Misterul zgârieturii oribile de pe fața lui Steliano Filip: "Nu e de la fotbal"

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 09:00

Steliano Filip, fotbalistul celor de la Dinamo, a lăsat pe toată lumea cu gura căscată miercuri seara, în timpul meciului cu U Cluj din Cupa României, câștigat de "câini" în urma loviturilor de departajare.

Fundașul de 23 de ani a fost surprins de televiziuni cu o zgârietură urâtă pe obrazul stâng, pe care nu a încercat să o mascheze în niciun moment.

Misterul a fost elucidat însă după meci chiar de Filip: "Fiica mea mi-a făcut asta pe faţă. Nu e de la fotbal", a spus dinamovistul, potrivit TV Telekom Sport.

Steliano Filip s-a căsătorit în luna aprilie cu Bianca Marin, aceștia având o fetiță de 5 luni, Anais Sophie

Dinamo s-a calificat miercuri seara în sferturile Cupei, după o victorie obținută greu pe terenul lui U Cluj, la penlaty-uri (detalii + video, aici)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mosvasile
mosvasile  •  30 Noiembrie 2017, 14:30

Vamos,Steliano!Dinamo,campeon!

mircea_deca
mircea_deca  •  30 Noiembrie 2017, 12:56
Postat de atentu pe 30 Noiembrie 2017, 10:38

Rautaciosilor, Steliano Filip nu bea ...!

nu bea ceai............

1680695895530968
Ion Ion  •  30 Noiembrie 2017, 12:09

Arsenie_b. -Confuzia pleacă de la titlul articolului pus aiurea de jurnalist. Se vede clar că zgârietura e superficială. *** cum le-a spus Băsescu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează