FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANNSTADT - FCSB

MM Stoica, atac fără menajamente la Răzvan Burleanu: "Sper ca votanții să înțeleagă!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 18:36

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a lansat un nou atac la conducerea FRF și face lobby pentru ca votanții să fie atenți la următoarele alegeri, după ce meciul Hermannstadt - FCSB a fost amânat inițial cu o oră din cauza condițiilor în care se află terenul de joc (Detalii AICI). Ulterior, meciul a fost mutat joi, ora 14.

"E foarte clar că terenul nu va arăta mai bine într-o oră. E încă o bătaie de joc la adresa noastră. Oamenii ăștia care au venit în număr mare vor avea de așteptat până mâine.

Mâine, sper că Burleanu și Felix Grigore vor catadicsi să facă un brainstorming pentru a găsi o nouă dată. E cea mai mare bătaie de joc, sunt din 1992 în fotbal, am ajuns să nu mai avem minimă decență pentru Steaua, echipa care a adus cei mai mulți bani în fotbalul românesc.

Asta a fost picătura care a umplut paharul. Sper ca votanții să înțeleagă. Asta e singura șansă. Am cheltuit bani pentru această deplasare!", a zis Mihai Stoica, înainte de decizia finală de amânare a partidei pentru joi, ora 14.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
127939151042796
Marcello Kazan  •  01 Martie 2018, 06:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.33
andrei.33  •  28 Februarie 2018, 20:00
Postat de steaua1986forever pe 28 Februarie 2018, 19:23

Mai citeste o data declaratia. Poate o pricepi. Deși ma indoiesc

Declaratia o citesti tu cu IQ de *** si o inghiti pe nemestecate, eu citesc ce e in spatele declaratiei. Slujnica MM da declaratii ca sa auda patronul si sa-l mangaie pe cap ca e cuminte si isi justifica pozitia fantoma in club.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

onduku
onduku  •  28 Februarie 2018, 19:39
Postat de sexilian pe 28 Februarie 2018, 19:39

putinari faceti cheta ca puscariasii nu mai au bani,aruncati--i prin gard la palat,fiti culanti,au mers prost vanzarile de petarde.....

Copos nu e nimic cu mai prejos de Becali.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează