FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FRF

Modificare importantă de regulament în fotbalul românesc: FRF introduce a patra schimbare! Regula intră în vigoare din acest sezon!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 11:45

În cadrul Comitetului de Urgență al FRF, s-a efectuat o schimbare importantă de regulament.

FRF a fost aleasă de FIFA să testeze sistemul cu a patra schimbare în meciurile oficiale organizate de Federație. Această modificare suplimentară se poate face doar în reprizele de prelungiri ale partidelor de Cupa României,  și numai dacă s-au efectuat cele 3 înlocuiri în primele 90 de minute.

Astfel, această regulă va fi implementată începând cu acest sezon al Cupei României, competiție organizată de FRF. Regula a fost introdusă de FIFA în 2016, la Campionatul Mondial al Cluburilor.

 

Este bună măsura cu a patra schimbare?

DA
NU

"În faza naţională, în toate jocurile se pot efectua maximum trei înlocuiri de jucători pe toată durata jocului. În sezonul 2017-2018 este permisă efectuarea unei a 4-a înlocuiri de jucători numai în reprizele de prelungiri şi doar în situaţia în care celelalte trei schimbări au fost efectuate pe durata celor 90 de minute regulamentare.

Modificarea a fost efectuată după ce FIFA, prin intermediul IFAB, a ales Federaţia Română de Fotbal să testeze sistemul cu patru înlocuiri, aşa cum şi în Anglia, începând din acest sezon, în unele competiţii, se va testa sistemul ABBA de executare a loviturilor de departajare, sistem ce a fost testat deja la Campionatul European Under 17 din Croaţia" se arată pe site-ul FRF

Sistemul ABBA de la penalty-uri înseamnă că echipa A execută prima lovitură, urmată de două lovituri executate de echipa B. Prima echipă care a deschis seria va bate apoi tot de două ori consecutiv și tot așa, până la departajare. Regula inițială era ca fiecare echipă să execute alternativ câte un penalty.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
423677767987620
Vagabond Sentimente  •  09 August 2017, 14:40

O.modificare importanta era schimbarea conduceri frf..lpf..acele gasti care nu au legatura cu fenomenul fotbal...ci doar cu fenomenul infractional si ocazional cel fotbalistic

iosif.
iosif.  •  09 August 2017, 13:33
Postat de sadiku pe 09 August 2017, 13:01

Eu propun sa se faca schimbari si la arbitri in timpul meciului ( cand gresesc ) !!!! si sa fie mai multi arbitri pe teren ''decat jucatori '' :)))) ...este mai greu sa corupi mai multi arbitri

Hahahahahahaahaha :))))))))))) Disperarea e maxima printre slujitori :)))))) Numai talharii si arbitrii visati :)))))))))))))))))))

gizeh
gizeh  •  09 August 2017, 13:21

... dar schimbarea capilor lpf / frf ... când se introduce ?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează