FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 0-0, 6-5 D. P.

Mulțescu anunță: "Acest jucător ar fi perfect pentru Barcelona" + Greșeala făcută de antrenorul lui CSU Craiova

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 00:39

Gigi Mulțescu spune că a luat câteva pastile pentru a rezista la meciul din sferturile de finală ale Cupei României dintre CSU Craiova și Dinamo, scor 0-0 (6-5 după loviturile de departajare).

Antrenorul oltenilor îl propune pe portarul lui CSU, Nicolae Calancea, 30 de ani, la Barcelona, mai ales după ce a marcat de la punctul cu var.

"Calancea lovește foarte bine mingea, joacă de multe ori în câmp. Cred că e unul dintre cei mai tehnici portari. Ar fi perfect pentru Barcelona, pentru că ei construiesc din apărare", a declarat Mulțescu la TV Digi Sport.

Mulțescu spune că a greșit în momentul în care l-a pus pe Screciu să execute de la 11 metri, acesta ratând.

"Am rezistat cu pastile. Băieții au jucat cu inima și cu sufletul. Au muncit! Au fost extraordinari! A fost un meci interzis cardiacilor! Sunt supărat pe Băluță (n.r. eliminat). I-am spus că are o datorie la noi acum. Au fost 3-4 cartonașe roșii, dar nu s-au dat. Ivan nu s-a simțit foarte bine și am ales să-l pun pe Screciu să execute. Îmi asum, dar cred că a fost prea mult pentru el", a adăugat Mulțescu.

CSU Craiova a eliminat-o pe Dinamo după loviturile de departajare (AICI ai detalii despre partidă).

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fan_stiinta
fan_stiinta  •  30 Martie 2017, 03:12

Poza din articol e veche! E de pe Arena Nationala, nu e din meciul de la Severin organizat de Universitatea Craiova. :(( Ceee? Cum?? Gesepeii nu mai au acreditari la Craiova??? :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close