FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 0-0, 6-5 D. P.

Mutu îl atenționează pe Contra: "Trebuie să vadă de ce n-am câștigat cu om în plus"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 00:50

Meciul din sferturile de finală ale Cupei României dintre CSU Craiova și Dinamo s-a decis la loviturile de departajare, unde oltenii s-au impus cu 6-5, deși "câinii" au jucat cu un om în plus din minutul 64, după eliminarea lui Băluță.

"Nu ne avantajează aceste prelungiri pentru că vom avea un meci important duminică. Ne așteaptă un meci la fel de aprig. Sper ca băieții să se recupereze. Cosmin trebuie să discute cu ei și să vadă ce nu a mers, mai ales că au jucat cu un om în plus", a declarat Mutu.

...despre ratarea penalty-ului executat de Patrick Petre: "Îmi pare rău pentru Patrick, dar viața merge înainte. Știu cum e, pentru că și eu am ratat penalty. Nu Cosmin face alegerile de la loviturile de departajare, ci jucătorii. Ei fac un pas în față și spun dacă vor să execute"

CSU Craiova a eliminat-o pe Dinamo după loviturile de departajare (AICI ai detalii despre partidă).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
bamse1901
bamse1901  •  30 Martie 2017, 09:44

Valoarea lotului mutulica

ray51
ray51  •  30 Martie 2017, 09:42

Ce superior si doct poti sa arati de pe ... margine.

spinoza
spinoza  •  30 Martie 2017, 08:18

Filozoful asta numai la comentarii e bun, in rest..."e praf"!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează