FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FINALA

Nebunie la casele de bilete pentru finala Cupei României! Oltenii pun la dispoziția fanilor două trenuri pentru deplasarea la București

Articol de - Publicat vineri, 18 mai 2018 18:34

AFC Hermannstadt mizează pe cel puțin 6.000 de suporteri la finala Cupei României, cu U Craiova, pe Arena Națională, dintre care o treime intră gratuit. Craiovenii au vândut deja 5.000 de tichete.

Finala Cupei României, U Craiova - Hermannstadt, a demarat deja. La casele de bilete și nu numai! Ca să aibă o susținere cât mai mare pe Național Arena, în 27 mai, gruparea sibiană le face cadou suporterilor nu mai puțin de 2.000 de bilete.

Aceștia s-au anunțat pe Facebook și le vor primi în ordinea înscrierii. Totodată, clubul va pune în vânzare alte 4.000 de tichete, ce pot fi achiziționate începând de luni la stadionul "Municipal".

Invazie cu trenul!

Dacă fanii lui Hermannstadt nu au asigurat transportul, fiecare urmând să facă deplasarea pe cont propriu, cu trenul sau cu autocarul, U Craiova a anunțat pe site-ul său că "invazia alb-albastră se va face cu trenul".

Știința, care a vândut deja în jurul a 5.000 de bilete, le pune suporterilor la dispoziție două garnituri de tren, care vor pleca spre București chiar duminică, în ziua finalei, și vor opri inclusiv la Caracal! 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (64)
sorinvision
sorinvision  •  21 Mai 2018, 18:53

Hai sa vorbim romaneste, Primaria Sibiu plateste 4.000 de bilete. Daca platea Primaria Craiova 4.000 bilete auzeam de-alea cu ciuma rosie, PSD, bla, bla, bla. Daca le plateste gasca lui Iohannis este coser. :)

dansy
dansy  •  21 Mai 2018, 07:30
Postat de kevms75 pe 19 Mai 2018, 03:35

Din cate am inteles, meciul va avea loc pe doua stadioane deodata, sa incapa mai multi spectatori! Bineinteles, pentru a nu zapaci spectatorii, scorul va fi acelasi, pe ambele terenuri!....

KENVS:Da ae va juca pe doua stadioane unul pentru Univeriyayea Craiova-Hermanstad si altul pentru cupa hotilor-Dinamo cu FCSB

288904558167692
Cristian Toma  •  21 Mai 2018, 07:28

Tov. Botezatu...eşti penibil, tovarăşe. pe bune...Ironia cu ''trenul va opri şi la Caracal'' e cel puţin tem belă...orice tren care pleacă de la Craiova spre Bucureşti opreşte la Caracal city, unde s-a răsturnat carul cu proşti, unde te aflai şi matale! P.s. Matale cu cine votezi în fotbal?

Vezi toate comentariile (64)
Comentează