FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VOLUNTARI - CSU CRAIOVA, JOI, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Niculescu își mobilizează jucătorii înaintea returului cu CSU Craiova: "Sper să nu ratați această șansă, pentru că viața nu v-o oferă de multe ori"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 mai 2017 21:29

Claudiu Niculescu, tehnicianul celor de la FC Voluntari, a prefațat partida pe care echipa sa o va disputa joi în fața lui CSU Craiova, în manșa retur a semifinalelor Cupei României. 

Tehnicianul e conștient de miza enormă a meciului, dar speră că jucătorii săi se vor mobiliza și o vor duce pe FC Voluntari în prima finală din istorie. 

"Este cel mai important meci din istoria acestui club. Este un meci extrem de important și pentru mulți dintre jucătorii mai tineri, care se întâlnesc pentru prima oară în carieră cu o astfel de șansă. Sper să n-o rateze, pentru că în carieră nu te întâlnești de multe ori cu o astfel de șansă, de a juca cu un trofeu pe masă. 

Băieții sunt motivați și cred că au puterea ca mâine să facă un meci mare, iar la final sper că ne vom califica.

Dacă înainte de meciul tur CSU Craiova era favorită certă, acum șansele s-au mai echilibrat", a declarat Claudiu Niculescu, la TV Dolce Sport.

  • FC Voluntari - CSU Craiova se joacă joi,de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport și TV Dolce Sport.
  • În tur, ilfovenii s-au impus cu 1-0 pe terenul lui CSU Craiova.
  • Astra Giurgiu e prima echipă calificată în finala Cupei, după ce a învins-o pe ACS Poli cu 7-1 la general (DETALII, AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close