FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSMS IAŞI - STEAUA 0-1

Nicuşor Stanciu, atac la dinamovişti înainte de duelul direct: "Toate meciurile cu noi au fost de groază pentru ei"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 octombrie 2014 23:24

Nicuşor Stanciu e bucuros pentru că a marcat golul victoriei echipei sale în meciul cu CSMS Iaşi din Cupa României şi aşteaptă cu nerăbdare meciul cu Dinamo, care e vineri, de la ora 20:30, în direct la LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO. 

"Nu am salvat eu Steaua, am reuşit un meci bun, mai ales în prima repriză. În a doua repriză, ne-au dominat ei la început, noi am căzut putin fizic, dar cel mai important e că am cîştigat şi ne-am calificat. Nu sărbătorim pentru că avem meci greu cu Dinamo.

Sărbatorim după, daca e să cîştigăm. Nu ştiu dacă e avantaj că au pierdut dinamoviştii în Cupă, noi ne bucurăm la fiecare eşec al lor, sperăm să continuăm seria de 10 meciuri fără înfrîngere cu ei.

Toate meciurile cu noi au fost de groază pentru ei, sperăm să ne facem jocul nostru şi sa marcăm mai multe cu Dinamo.

Am purtat banderole, dar nu comentez arbitrajul de la Tîrgu Mureş. O ţară întreagă a văzut, cei care sînt în măsură să ia o decizie să o ia pentru că asemenea arbitraj n-am mai văzut de mult", a spus Stanciu la Sport.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
napocarepublic
napocarepublic  •  29 Octombrie 2014, 09:10
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

sunt si oameni printre stelisti ; :DJ(neamtz) maresal;ul (moldovean) tazdevil(asta-i din berceni ..dar are parintzi din ARdeal) sunt putzini..dar sunt oameni.. pana si imperatoru are omenie in el (e moldovean)

bogdzsch
bogdzsch  •  29 Octombrie 2014, 08:55

Cine este aceasta beshina?

adianghelescu
adianghelescu  •  29 Octombrie 2014, 08:39

felicitari ziaristilor de la gsp demersul vostru a fost reusit arbitrii si-au revenit si au pus un umar de ajutor la calificarea stinei vezi neeliminarea lui rapa pentru doua galbene si faultul de la gol iar despre inteligenta fotbalistilor de la stina ei nu pot sa isi depaseasca stapanul toti in frunte cu gelatul de chipciu parca sunt extrasi din claudiu raducanu

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close