FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - ACS POLI TIMIȘOARA 4-1

Panduru a erupt după prestația jalnică a lui Comănescu din semifinala Cupei: "Cel mai slab arbitraj din lume!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2017 22:21

Basarab Panduru, analistul TV Dolce Sport, a avut o reacție virulentă la adresa manierei de arbitraj a lui Adrian Comănescu din partida dintre Astra Giurgiu și ACS Poli Timișoara, din manșa tur a semifinalelor Cupei României, încheiată 4-1.

Adrian Comănescu a avut o prestație jenantă în partida dintre Astra și ACS Poli: două penalty-uri acordate în mod eronat, nu a văzut alte trei lovituri de pedeapsă și a validat un gol din ofsaid. 

"Este cel mai slab arbitraj din lume! Nu am văzut în viața mea așa ceva și am văzut și eu destule meciuri.

Minus nu e notă, îi voi da nota doi. Nu a copiat ca să-i dau nota unu, dar îi dau nota doi.

A fost cel mai slab arbitraj din lume și trebuie tras un semnal de alarmă, pentru că nu poți face așa ceva pe un teren de fotbal", a declarat Basarab Panduru

"De când mă uit la fotbal, n-am văzut așa ceva!", a spus și fostul arbitru Dan Lăzărescu.

Citește și: Zi neagră pentru brigada de arbitri de la Astra - ACS Poli » 3 penalty-uri neacordate, 2 dictate eronat, 1 gol din ofsaid!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  26 Aprilie 2017, 13:35

Culmea nu e ca e un arbitraj foarte e slab. Asta știm de ani de zile. Culmea e ca mereu se intampla cand joaca echipa lui Tilica. Sa fie o coincidență?

mokinio
mokinio  •  26 Aprilie 2017, 08:28

Bai pandurica, ai vazut barcelona -PSG sau real - BAYERN? Comanescu e mic copil, mai ales ca a gresit in ambele directii, cu un "plus" pt Astra!Decat sa comentezi, mai bine coboara in iarba, e nevoie de antrenori, de arbitrii, ce sa mai zic!

166519390404871
Cristian Gherasim  •  26 Aprilie 2017, 07:33

Intr-adevar arbitrajul de aseara le cam intrece pe toate .Dar trebuia sa se ajunga si aici.Uitati-va la noi in fiecare etapa cel putin 1-2 meciuri sunt viciate de interventiile haotice ale arbitrilor.Pai etapa trecuta doar la FCSB -Viitorul nu s-au dat 2 penalty + o eliminare si luati si-un meci din play-out Pandurii-Botosani unde o echipa trebuia sa joace cel putin o repriza in 10 si-un penalty cel putin discutabil ,sa nu mai vorbim de faulturi de joc usor acordate .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează