FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CRAIOVA - DINAMO, 17:00, DIGI, TELEKOM, PROX, GSP.RO

Pe el mizează în Bănie: "Va fi omul meciului în Craiova-Dinamo!" + o dilemă: "Nu știu cum l-a convins Rednic, dar a făcut rău"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 14:19

Cristi Munteanu, fost portar la Dinamo, a vorbit despre meciul de azi din sferturile Cupei, cu U Craiova, de la ora 17:00. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și ProX.

"Eu am încredere că Dinamo va câștiga. Dan Nistor va fi cel mai bun. O să fie jucătorul decisiv. Dinamo trebuie să joace cu inima și să aibă motivație. Dacă face asta, va câștiga.

Va fi greu pentru Craiova, pentru că joacă acasă și va fi presiune din partea suporterilor. Craiova atacă bine, dar are probleme pe faza defensivă", a spus Cristi Munteanu la Pro X.

ECHIPE PROBABILE:

echipa probabila

"Babicu" a vorbit și despre situația de la Dinamo și a spus că de vină pentru ratarea play-off-ului sunt jucătorii, dar și lipsa unui președinte.

"Nu e cea mai slabă echipă din istoria lui Dinamo. E vorba de atitudine, că valoare există. Bratu trebuie să mobilizeze jucătorii. Problema a fost lipsa atitudinii în unele meciuri. Aici e și vina antrenorului. La partida cu Astra jucătorii nu aveau voie să se prezinte așa. Au făcut doar act de prezență

Totul s-a pierdut la meciul cu Steaua. Miriuță nu avea voie sub nicio formă să-l scoată pe Nistor. Așa a venit golul lui Teixeira.

Lui Dinamo îi lipsește un conducător. Din păcate, Negoiță a rămas fără președinte. Nu ai fost să nu ai un președinte. Uitați-vă la Steaua și CFR Cluj. E obligatoriu să ai un președinte valoros. Dacă exista unul, Dinamo nu ajungea în situația asta. Nu înțeleg cum Rednic l-a convins pe Negoiță să conducă clubul fără un președinte, dar a făcut rău", a adăugat fostul portar.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  06 Martie 2018, 16:06
Postat de nebraska pe 06 Martie 2018, 16:02

Bai nesimtitilor, pe asta care injura de pe 20 de clone de ce nu-l banati? Site de joasa speta.

E angajatul lor ! Cineva trebuie să păzească forumul.

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  06 Martie 2018, 16:04
Postat de George Adrian Popescu pe 06 Martie 2018, 16:02

Astia de la gazeta parca au inebunit, nu viseaza decat Dinamo. Si cand te gandesti ca echipa aceasta a hotiei fara seaman se va bate la retrogradare!

*înnebunit

nebraska
nebraska  •  06 Martie 2018, 16:02
Postat de iosif_vss pe 06 Martie 2018, 15:05

De ce banati ma replicile pe care i le dau prostalaului de nebraska? Asa-i ca e din redactie?

Bai nesimtitilor, pe asta care injura de pe 20 de clone de ce nu-l banati? Site de joasa speta.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează