FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASA TG. MUREŞ - CEAHLĂUL 4-0

Perfecţi acasă » După victoria cu Steaua, cei de la ASA Tîrgu Mureş au făcut spectacol în Cupă: 4-0 cu Ceahlăul

Nicolas Gorobsov a fost ales MVP-ul partidei
Nicolas Gorobsov a fost ales MVP-ul partidei

Articol de - Publicat joi, 30 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 octombrie 2014 21:27

Mureşenii s-au calificat lejer în "sferturile" Cupei după a şaptea victorie consecutivă pe teren propriu din acest sezon.

După ce a văzut Europa cu Pandurii, Pustai vrea să repete isprava şi cu Tîrgu Mureş şi a trimis ieri toate vedetele pe teren. Vedete care au uitat repede succesul cu Steaua de duminică şi au făcut instrucţie cu un Ceahlăul aflat în moarte clinică după arestarea lui Gheorghe Ştefan.

Mureşenii au păstrat norma de 4 goluri din Cupă, după ce în 16-imi au trecut cu 4-1 de Chiajna, şi au ajuns la al 7-lea succes consecutiv acasă. Perioadă în care au marcat 16 goluri şi au primit doar două!

"Am avut şase accidentaţi, dar nu scuză cu nimic evoluţia noastră. ASA a dovedit că este o echipă foarte puternică, cu jucători şi antrenor de valoare" (Florin Marin, antrenor Ceahlăul)

"E foarte important pentru noi să mergem cît mai departe în această competiţie pentru că deja sîntem la un pas de finală" (Cristi Pustai, antrenor ASA Tg. Mureş)

639545-asa-ceahlaul-4-0.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
lalisezaricanebraska
lalisezaricanebraska  •  30 Octombrie 2014, 09:59

Sezarica este plecat azi la targ cu cazanele de tzuica burlane si jgheaburi.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Octombrie 2014, 09:17

iata ca, dincolo de erorile grave de arbitraj din partida cu steaua, ASA chiar are o echipa excelenta. isi merita locul in Liga 1, si statutul de revelatie a sezonului. cand ai ca inchizatori pe n'doye si muresan, in forma fizica de invidiat, chit ca au o varsta, atunci, fata de ce rebuturi inoata agale prin Liga Mamaliga, nimic nu e de mirare...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează