FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FORESTA SUCEAVA - STEAUA 1-2

Pintilii a revenit cu două luni mai devreme la Steaua: ”N-avem marcator”. Pe cine cere în teren: "Îl aștept cu brațele deschise"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2016 23:57

Mihai Pintilii, căpitanul Stelei, a revenit pe teren după o pauză de aproape trei luni la partida cu Foresta Suceava, scor 2-1.

”Mulțumesc staff-ului medical că am putut reintra pe teren mai repede cu două luni decât era preconizat. Sper să fiu pe teren cu Zurich. O iau treptat. Azi am jucat un sfert de oră, data viitoare mai mult. Ar fi trebuit să joc 30 de minute, dar era gazonul într-o stare precară”, a spus Mihai Pintilii la TV Dolce Sport.

...despre victoria cu Foresta: ”Ocazii avem, dar e mai greu să dăm gol. N-avem un marcator, așa cum era Stanciu. Să aibă o ocazie să dea gol. Sunt convins însă că și băieții din atac își vor reveni. Îl așteptăm și pe Alibec cu brațele deschise, dar el trebuie să își facă treaba la Astra acum”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
766974576778807
Florin Grigorita  •  29 Octombrie 2016, 08:41

Fotbalul romanesc a ajuns de rasul lumii ...la un nivel foarte scazut... o sa se duca toate de rapa ...pana si liga 2 din elvetia a ajuns sa fie mai puternica ...de ce nu cauta acesti "patroni" sa investeasca in altceva...nu vb aici si de gigi becali el trebuie lasat sa investeasca in fotbal mai ales ca isi face si centru de copii si juniori e bn ca o sa aiba cu cine juca pe viitor astfel propun sa il puna patron pe argaseala acolo ...ca doar. Si el a votat...

ray51
ray51  •  28 Octombrie 2016, 08:59

Ai dreptate. Daca Alibec (si nu numai el) isi face treaba la Astra, aceasta echipa chinuita de patronul-umbra, va ajunge in primavara europeana. Va creste coeficientul Romaniei de care se va putea folosi FCSB-ul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează