FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CRAIOVA

Piţurcă: "Nu cred că voi face modificări în echipă pentru meciul din Cupă"

Victor Piturca
Victor Piturca

Articol de GSP - Publicat marti, 26 octombrie 2010 00:00

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre meciul pierdut în faţa celor de la FC Vaslui, scor 0-1. Tehnicianul speră să fi reuşit să refacă moralul jucătorilor săi pentru partida din Cupă, cu Pandurii, şi pentru meciul de la Urziceni, contra Unirii.

"Venim după o înfrîngere, atmosfera nu e foarte bună. Am avut toţi de suferit. Suporterii au suferit mult, au fost în număr foarte mare, ne-au susţinut necondiţionat. Vreau să le mulţumesc pe această cale, mai ales pentru cum s-au comportat după meci.

Sîntem într-un moment în care căutăm să formăm un grup puternic, pentru ca la anul să atacăm campionatul.

La meciul cu FC Vaslui a fost o repriză noastră, prima, mai slabă, dar nu am fost dominaţi. S-a terminat în avantajul oaspeţilor noştri, care au marcat în ultimele minute. A urmat o repriză totalmente la discreţia noastră, din păcate, nu am reuşit să marcăm. Fotbalul se joacă pe goluri, fără ele nu poţi obţine puncte. În mare am fost mulţumit de echipă.

Sîntem iar la minus în clasamentul adevărului, meciul cu Vasluiul era foarte important pentru noi. În momentul ăsta, nu ne mai putem gîndi la cupele europene, chiar dacă mai sînt multe jocuri de disputat.

Urmează două meciuri grele, primul în Cupă, vrem să ne calificăm mai departe, să ajungem în finală şi s-o cîştigăm. Multe schimbări în echipă nu vor avea loc, poate chiar nu schimb nimic.

Terenul e mai prost la Tîrgu Jiu, vom vedea ce se va întîmpla, eu sper să trecem de acest joc. Moralul băieţilor sper să fie bun, am încercat să îi fac să fie cum erau înainte de meciul cu Vaslui, ăsta e fotbalul, mai şi pierzi.

Nu e bine că a venit înfrîngerea cu FC Vaslui în momentul ăsta, chiar nu credeam că va veni acest eşec acum, dar aşa a fost să fie. Am ratat şi penalty, ce mai e de spus?! Nu sînt supărat pe Prepeliţă. Nu există club care să nu aibă jucători mari care să nu rateze. Eu am decis ca el să execute loviturile de la 11 metri. Ultimul penalty îl executase Mihai Costea, el luase şi acum mingea, dar eu am decis să execute Prepe, ştiam cum execută la antrenamente, ştiam cam unde pleacă portarul Vasluiului. Portarul a fost inspirat, a plecat pe direcţia mingii.


Dacă sînt nemulţumit de cineva e problema noastră. N-a fost o perioadă uşoară pentru jucătorii Craiovei, au muncit mult.
Sînt convins că dacă Balaj a mai greşit nu a făcut-o intenţionat. Eu cred că a luat decizii corecte, dacă a greşit e uman, orice arbitru greşeşte. Al doilea penalty trebuia să-l vadă asistentul.

Pandurii au un lot bun, aseară cu Steaua, dacă aţi văzut meciul, Steaua în prima repriză nu a reuşit să ajungă la poartă.
Sigur, Pandurii sînt într-o situaţie critică, nu cred că îi mai interesează foarte tare Cupa, dar nu ştiu ce strategie au ei.

Absolut toţi jucătorii Craiovei sînt transferabili. Au ani buni de cînd sînt aici", a spus Piţurcă în cadrul unei conferinţe de presă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
radmih
radmih  •  26 Octombrie 2010, 16:04
Postat de imperator pe 26 Octombrie 2010, 15:45

cand va seca oltul.

@imperator...ma penibilule,tu n-ai ce face numai sa intri pe site-ul nostru si sa jignesti? Pe langa ca esti grobian(vezi DEX), mai esti si prost, si jur ca-mi fac un scop in a te ataca fr@iere!Numai sa ma lase astia ca vad ca atunci cand sunt atacati berbecii,de fapt oi nebune, te cam baneaza!

rottwailer
rottwailer  •  26 Octombrie 2010, 16:01

"Pandurii au un lot bun, aseară cu Steaua, dacă aţi văzut meciul, Steaua în prima repriză nu a reuşit să ajungă la poartă." Rezulta ca esti interesat foarte tare de ce face Steaua! Pai sa-ti spun. Uita-te la clasament si uita-te ce face Lacatus... Nu sta pe banca doar doua etape si pleaca, ca altii... invocand motive puerile. Tu cu nationala ta ce-ai facut la Euro 2008??? Pai sa-ti spun: Echipa nationala a Romaniei se afla printre formatiile de la Campionatul European care au

raduultrascraiova
raduultrascraiova  •  26 Octombrie 2010, 15:59

pai normal ca se uita la meci destepti lu peste,doar urmatorul meci e cu adversara de ieri a stelei.pute tara asta de oameni care le stiu pe toate

Vezi toate comentariile (5)
Comentează