FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - ACS POLI TIMIȘOARA 4-1

Prima reacție a lui Șumudică, după prestația scandaloasă a lui Comănescu din Astra - ACS Poli

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2017 22:00

Marius Șumudică, tehnicianul Astrei Giurgiu, s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale din meciul tur cu ACS Poli Timișoara, în semifinalele Cupei, 4-1, și s-a arătat indiferent față de prestația dezastruoasă a brigăzii de arbitri conduse de Adrian Comănescu. 

Deși "centralul" a făcut praf partida (două penalty-uri acordate în mod eronat, nu a văzut alte trei lovituri de pedeapsă, a validat un gol din ofsaid - DETALII + TOATE FAZELE AICI), antrenorul campioanei en-titre s-a mulțumit să spună doar că arbitrul a avut un meci greu și că de pe bancă nu a văzut toate fazele incriminate. 

"A fost un meci greu pentru el, cu foarte multe faze în careul advers. Nu știu, o să văd imaginile și o să mă lămuresc.

Am făcut un meci bun. Avem șanse mari de a ne califica, e greu să pierdem 0-3 acolo. Sunt mulțumit de jucătorii mei. 

Este meritul băieților. Nu știu ce s-a întâmplat în play-off, probabil lipsa de motivație ne-a făcut să nu fim la fel de concentrați. În această seară am fost concentrați și asta s-a văzut.

Va fi prima mea finală de Cupă, e o premieră pentru mine. Cupa este obiectivul nostru principal, mai ales că am avea șansa de a intra în turul III din Europa League.

Nu ne va fi ușor în finală, indiferent cu cine vom juca, fie că va fi FC Voluntari, fie CSU Craiova", a declarat Marius Șumudică, la TV Dolce Sport.

Antrenorul a lăsat de înțeles că finala Cupei de pe 27 mai va fi ultimul său meci pe banca Astrei Giurgiu. 

"Îmi închei misiunea la Astra cu această finală. În proporție mare, va fi ultimul meu meci.

Sunt antrenorul Astrei, dar din vară se poate întâmpla orice. Pot antrena orice echipă pentru că sunt un antrenor profesionist.

Nu știu dacă aș putea să lucrez la FCSB, dar din vară sunt un antrenor liber și pot antrena oriunde. Voi discuta cu oricine va veni cu o ofertă concretă. Au trecut jucători de la Real la Barcelona, care e problema?

Mi-am tot făcut dușmani în fotbalul românesc, vreau doar să încerc să-mi văd de meciurile ce au rămas", a declarat Șumudică, conform aceleiași surse. 

Astra Giurgiu a învins-o clar pe ACS Poli, scor 4-1, în manșa tur a semifinalelor Cupei Ligii (DETALII despre partidă, AICI)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (12)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 Aprilie 2017, 12:09
Postat de vyyllyy pe 26 Aprilie 2017, 00:52

Se gasi cine sa vorbeasca un anonim fcsb-ist *** cu dou clase care sutine ca regheblat e cel mai bun , da dar nu la antrenorat ci sa stea *** la cioban .

*** nita ala care a facut din fcdb ,un club anonim,oricum cand era borcea,erati recunoscuti ca fiind bl=atis=ti,cand aveam eu abonament,tu nici nu erai,la gara,asista duminica la umilinta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  26 Aprilie 2017, 09:30

Felicitari Comanescule ,cum sa nu ajuti tu pe Sumi sa-si indeplineasca obiectivul ,sau sa-si fi rupt carnetele ,nu ar fi fost o tragedie pt. fotbalul romanesc si nu numai

1281051351976169
Sveti Anghelov  •  26 Aprilie 2017, 08:43

Vajeala ieftina a lui Sumudica,au castigat deoarece au fost mai buni,dar cand primesti 2 penalty-uri cadou ,este altceva.Despre actorul Budescu ce sa ma spunem.de aceea v-a ramane un pierzator,noi il laudam aici in tara noastra,dar cand merge afara undeva este zero,daca nici in China nu a jucat asta spune mult despre acest pacalici.Intr-un asemenea fotbal romanesc Sumudica este vazut ca un mare antrenor.El isi doreste sa castige cupa,iar echipa lui Hagi campionatul,atunci cum dracu sa nu te gandesti ca cele 2 echipe au facut blaturi in cupa si campionat ptr. a se ajuta fiecare ptr. obiectiv.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează