FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  BOTOȘANI - CFR CLUJ 4-3 DUPĂ PENALTY-URI

Prima reacție din partea FCSB-ului după eliminarea celor de la CFR din Cupa României! Vicecampioana salută rezultatul de la Botoșani: "Atmosfera nu e fantastică"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 23:35

FC Botoșani a scos-o pe CFR Cluj din șaisprezecimile Cupei României, scor 4-3 după penalty-uri. Rezultatul îl bucură pe Helmuth Duckadam, care trage însă și un semnal de alarmă. 

Eliminați din Cupă și fără participare în cupele europene, cei de la CFR Cluj vor avea acum de luptat pe un singur front, adică Liga 1.

"Nu mi-ar fi convenit să se califice CFR. Am ținut cu Botoșaniul. Să fie sănătoși, să fie liberi în campionat. Nici atmosfera nu poate fi fantastică la ei, fiind eliminați din Cupă.

Se vor axa doar pe campionat. Șansa lor e că întâlnesc un adversar foarte slab în etapa următoare (n.r. Gaz Metan, acasă)", a zis președintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, la TV Digi Sport, după finalul meciului de la Botoșani.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
nenea007
nenea007  •  27 Octombrie 2017, 13:08

''Reactiile'' ***-ului sunt absulut explicabile...:)... De cand puscariasul din Pipera a spus ca ''se va ocupa'' de franari, toate se ''potrivesc''... Ei pot juca orice pe teren, nu le mai iese... Iar ce s-a intamplat aseara depaseste limita normalitatii...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexgabriel63
alexgabriel63  •  27 Octombrie 2017, 12:34

Helmuth Duckadam alt lacheu și pupircurist al ciobanului, Jiji altfel ar fi vai și amar de el și de familia lui , la fel ca puscariasul de Mihai Stoica doi lingăi .

martinpen
martinpen  •  27 Octombrie 2017, 10:03
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

... ca tot e la moda sa va laudati cu punctele aduse pentru tara... Zi si mie cine a luat banii de la uefa ? tara sau fcsb ? Eu as fi curios cum ajung banii la Gigi, daca el nu este in acte la fcsb... Asta e problema, nu punctele aduse in tara, de care tot fcsb beneficiaza sa fie cap de serie... CSA stie ca e un abuz ca fcsb sa beneficieze de ce au reusit ei...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează