FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO

Prima reacție după ce Dinamo a trecut de Viitorul în semifinalele Cupei României U19 » Derby cu FCSB în ultimul act: când are loc meciul și unde se va juca

Articol de - Publicat miercuri, 16 mai 2018 18:24

Dinamo U19 s-a calificat în această după-amiază în finala Cupei României U19, după ce a trecut de rivala Viitorul în semifinale. După 3-3 la general în cele două manșe, dinamoviştii au avansat în finală în urma executării loviturilor de departajare. 

Gabi Răduță, șeful Centrului de Copii și Juniori, a oferit o primă reacție după acest succes. 

"Ne-am calificat la loviturile de partajare, deși am avut 10 ocazii clare, am pierdut 2-1 în timpul regulamentar, la același scor cu care am câștigat în tur.

Este prima finală de Cupa României pentru noi de când s-a organizat la nivel de juniori de elită.

Mai avem una câștigată la juniori B. La penalty-uri noi am ratat o lovitură, iar ei două", a declarat Gabriel Răduță, șeful Academiei de copii și juniori Dinamo, pentru GSP.RO. 

  • Finala se va juca pe 27 mai pe Arena Națională în deschiderea Cupei României
  • Dinamo va juca împotriva celor de la FCSB, care a bătut cu 2-0 pe Ardealul Cluj

Citește și:

VIDEO Dinamo U19 a trecut la penalty-uri de Viitorul U19 și s-a calificat în finala Cupei României » Derby cu FCSB în ultimul act

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează