FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASA - CFR CLUJ, 20:30, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, GSP.RO

Probleme la ASA înaintea semifinalei Cupei cu CFR » Și-a dat demisia în urmă cu puțin timp

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 18:29

Claudiu Maior, viceprimarul din Târgu Mureș, a fost declarat incompatibil de Înalta Curte de Casație și Justiție și astăzi a decis să se retragă din funcție.

Plecarea de la primărie reprezintă și o îndepărtare de echipa de fotbal, acolo unde, chiar dacă fără o funcție oficială, asigura prin influențele lui sprijin financiar. 

Claudiu Maior a postat un mesaj pe contul său de facebook în care a scris că-și va da demisia din funcția de viceprimar: 

"Am luat la cunoștință decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție în care se admite recursul Agenției Naționale de Integritate care casează sentința favorabilă în primă instanță nr.389 din 30 decembrie 2013 a Curţii de Apel Tîrgu Mureş – Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal. În aceste condiții, deși încă nu mi s-a comunicat oficial soluția Înaltei Curți de Casație și Justiție, începând de astăzi, m-am retras din funcția de viceprimar iar din funcția de consilier local îmi voi depune mandatul la prima ședință a Consiliu Local Tîrgu Mureș. (...)", a scris Maior pe rețeaua de socializare.

Maior a fost declarat incompatibil după ce ANI a emis în 2013 un raport potrivit căruia acesta a încheiat în calitate de persoană fizică autorizată un contract de prestări servicii, în valoare totală de 35.840 de lei, cu Primăria Municipiului Târgu Mureș, anunță zi-de-zi.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  03 Martie 2016, 04:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  02 Martie 2016, 21:49

deci atentie! el e pe pozitia asta din 2013! da? abia acum in 2016 se face dreptate. in tot timpul asta a ocupat un post (sau mai multe inteleg eu bine?) pe nedrept.

ortega
ortega  •  02 Martie 2016, 20:41
Postat de sibelius pe 02 Martie 2016, 19:46

A ramas nebraska fara patron spiritual....

Ați rămas voi cu patron spiritual , dar și laic ( pe partea economică ) , de ne e greață de voi , de partupedele voastre lânoase , de ayatollah , și de pidosnicul Mimi , că era să-l uit *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează