FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ACS POLI TIMIȘOARA - FCSB 0-3

Probleme mari la Timișoara » Anunțul îngrijorător al lui Ionuț Popa: "Sunt supărat. Asta mi-au spus jucătorii înaintea meciului"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 23:31

Ionuț Popa spune că n-a pus mare preț pe Cupa României, ACS Poli Timișoara fiind eliminată din optimile de finală de FCSB, scor 0-3.

"Am vrut să jucăm astăzi, dar a fost terenul greu. Noi am ratat ocazii, iar ei au primit două cadouri: unul de Moș Nicolae și unul de Moș Crăciun. Acolo n-a fost penalty. Voi discuta mâine cu băieții.

Ne pare rău că am câștigat în primul tur în Cupă, nu trebuia să mergem mai departe. Uitați-vă, acum am ieșit cu doi jucători accidentați. A fost o competiție care nu a contat pentru mine", a declarat Popa la Pro X.

...despre problemele financiare: "Sunt supărat pentru că azi am fost anunțat de jucători că nu mai vor să intre în cantonament înaintea jocului din cauza restanțelor financiare. Noi sperăm să se rezolve lucrurile"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
948952405252770
Marius Fulea  •  01 Decembrie 2017, 16:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  01 Decembrie 2017, 13:09
Postat de vicol_vali pe 01 Decembrie 2017, 06:08

Cu trei echipe de același nivel în Timișoara este greu. Fiecare vrea partea cu leul de pe monedă. Problema este că moneda are doar două părți. Să-ți vină suporterii doar pentru dorul de stadion și să joace o șeptică este destul de grav.

Mai vi(s)col , esti sigur ca din cauza gerului nu ti-au degerat cei citiva neuroni din dotare ?

roadghost
roadghost  •  01 Decembrie 2017, 09:17

Antrenorul-carutas e tot cu gandul la sarmalele doamnei din Irlanda de Nord...cu rezultatele e mai greu, mai ales ca omu' tre sa se ingrijeasca si de viitor, poate un loc caldut acolo la noua crescatorie de folbalisti a idolului sau, lacto-oligarhul...rezultatele impotriva lor il recomanda pe acest "nea"

Vezi toate comentariile (7)
Comentează