FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA

Protest împotriva lui Kovacs » Cum s-au prezentat steliştii la Iaşi

Articol de GSP - Publicat marti, 28 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 octombrie 2014 22:09

Steaua întîlneşte azi CSMS Iaşi în optimile de finală ale Cupei României, la doar două zile după ce au fost "măcelăriţi" la Tîrgu Mureş, unde au pierdut 0-1, dar arbitrajul a lăsat de dorit. 

Jucătorii lui Costel Gâlcă au intrat azi pe teren purtînd banderle albe pe braţ în formă de protest după arbitrajul lui Istvan Kovacs de la meciul trecut.

Atunci, Costel Gâlcă a fost forţat să facă toate cele 3 schimbări după doar 27 de minute, iar Claudiu Keşeru şi Raul Rusescu au ajuns la spital după ce au fost loviţi de Gabi Mureşan şi Ousmane N'Doye.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Octombrie 2014, 09:00
Postat de armion pe 29 Octombrie 2014, 11:08

Banderolele nu se prea vedeau. Erau mai bune niste talangi la gat !

..)))))))))))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Octombrie 2014, 09:00

fara chiloti ?..)

merace
merace  •  29 Octombrie 2014, 23:21

Astia cu salarii de multe zeci de milioane, se dau democrati pentru ca ii fura sefii din FRF?! HaHaHa! Mai bine sa isi convinga patronii sa fie cinstiti inainte sa le ia banii. RUSINE fotbalistilor care se vand pe salarii grase unor afaceristi! Ce democratie vor ei, cand tot ce fac e sa dea cu piciorul in minge pe bani multi?! Sa ceara mai mult cand vor sti sa faca ceva mai bun si mai util pe lume decat sa joace fotbal,

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close