FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - STEAUA, SFERTURILE CUPEI ROMÂNIEI

Răducan: "Altceva era dacă jucam meciul de Cupă cu Rapid în Ghencea"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2010 00:00

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, consideră că lucrurile ar fi stat altfel dacă jocul de Cupă cu Rapid, din sferturile de finală ale competiţiei, nu s-ar fi disputat pe terenul echipei de sub Podul Grant.

"Jucatorii sunt pregatiti din punct de vedere mental si cred ca ii va motiva atmosfera care va fi luni seara, pe Giulesti. Apoi, vine meciul de Cupa. Ne dorim Cupa Romaniei, dar era bine daca jucam pe teren propriu meciul cu Rapid. Asta a fost insa sa fie"
, a comentat Narcis Raducan

"Mi-as dori prelungiri la Cupa si apoi sa castigam. De ce? Am vazut ca baietii se mobilizeaza mai bine si castiga"
, a adaugat el.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
star01
star01  •  06 Noiembrie 2010, 17:29

aici,are dreptate Narcis...in Ghencea erau 25.000 spectatori...in ghiulesti...doar 400 fani steaua si vreo 9.000 de scuipatori de seminte...desi,dupa meciul din campionat,de luni,si astia vor ramane exact ca"spartanii"...vreo 300..pardon ,potaile aveau si pacientii de la"Floreasca"(de aia erau 300)!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează