FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GAZ METAN MEDIAȘ - ASTRA 1-0

Reacția lui Pustai după ce Gazul a produs surpriza și s-a calificat în semifinalele Cupei + acuze pentru o echipă din play-off: "E o anomalie că a ajuns acolo!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 27 februarie 2018 22:51

Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan, a vorbit despre reușita de excepție a echipei sale, care a eliminat-o pe Astra și s-a calificat în semifinalele Cupei României.

"I-am mobilizat pe jucători, chiar dacă n-au avut primă. Suntem în semifinale și asta e foarte important. Suntem bucuroși că am reușit acest lucru. Meciul s-a jucat în condiții grele, ora putea fi modificată având în vedere că e foarte frig", a declarat Pustai.

Tehnicianul medieșenilor a vorbit apoi despre lupta din play-out și a pus sub semnul întrebării calificarea celor de la Poli Iași în play-off. 

"Va fi dificil cu Dinamo, în play-out e mai greu decât în sezonul regulat, orice punct e foarte important. E o anomalie de regulament faptul că Poli Iași a intrat în play-off, având în vedere că n-a fost niciodată în primele 6 în primele 25 de etape și a intrat în play-off cu o înfrângere.

Aș vrea să-i facem viață grea lui Dinamo, să vedem dacă și putem", a spus Pustai, la TV Digi Sport. 

Vezi aici cronica partidei Gaz Metan - Astra 1-0

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
1747981285240335
Stefan George Baicu  •  28 Februarie 2018, 15:17

Lasati sa fie Dinamo in playout si sa castige Cupa Romaniei! De retrogradat oricum nu retrogradeaza, stati linistiti!

831959706877275
Cristian Baltaru  •  28 Februarie 2018, 10:41

Domnule Pustai, ,,anomalie''este locul Gazului după 26 de etape de sezon regulat al Ligii 1,locul 13 cu 16 puncte,deși au ca sponsori Romgaz și Transgaz,adică două mari firme de stat.Bravo,nenea Pustai,halal să-ți fie! :) :) :) :) :) :)

martinpen
martinpen  •  28 Februarie 2018, 10:28
Postat de pol1tehnicaiasi pe 28 Februarie 2018, 09:54

Mult mai valoroase?? *** !! Bai ***, am batut fcsb dinamu astra botosani acasa...egal la astra botosani si fcsb...si tu zici mult mai valoroase? :))) HABARNIST CU DIPLOMA !! :)))))))

Astra si fcsb s-au lasat, pentru ca vor o alianta in playoff. Voi va veti lua banii si veti da punctele. Retine, Iasi contra fcsb va obtine zero puncte.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează