FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  REACȚIE

VIDEO Recordul lui Dobrin a căzut cu o zi înainte să se împlinească 10 ani de la moartea lui » Gică Hagi, criticat pentru gestul făcut

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 13:09

Azi, 26 octombrie 2017, se împlinesc 10 de ani de la moartea lui Nicolae Dobrin, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria României. 

Cu o zi înainte de comemorarea a 10 ani de la decesul lui Dobrin, Gică Hagi l-a debutat pe Roberto Mălăele, în meciul din 16-imile Cupei României, scor 2-4.

r malaele

La 14 ani și 7 luni, mijlocașul Viitorului a devenit cel mai tânăr jucător român care evoluează într-un meci oficial, depășind recordul lui Dobrin.

Topul celor mai tineri jucători

  1. Roberto Mălăele: 14 ani, 6 luni și 26 de zile (CSM Reșița - FC Viitorul 2-4 / 25.10.2017)
  2. Nicolae Dobrin: 14 ani, 10 luni şi 5 zile (Ştiinţa Cluj - Dinamo Piteşti 5-1 / 01.07.1962)
  3. Ianis Stoica: 14 ani, 10 luni și 23 de zile (Sănătatea Cluj - FCSB 1-6 / 25.10.2017)
    *În acest top s-au luat în considerare doar partidele de Liga 1 și meciurile din tururile superioare ale Cupei, pentru care există statistici.

Critici pentru Gică Hagi

Într-o postare pe facebook, Ștefan Crăciunescu, cel care plănuia să candideze la președinția FRF în 2018 a criticat gestul lui Gică Hagi.

"Gest urât din partea omului Hagi, ieri a fost detronat Nicolae Dobrin, jucătorul care deținea recordul pentru cel mai tânăr debutant din istoria României, la numai 14 ani și 10 luni, dar în minutul 66, Hagi l-a introdus pe Roberto Mălăele, nepotul lui Horațiu Mălăele (14 ani și 6 luni), jucător care, dacă nu ma înșel, nu a prins niciodată lotul Viitorului în campionat, lotul, nu minute de joc și nu cred că este un alt Moukoko sau Dembele (Celtic)...

De ce nu a mai fost convocat Mutu? Putea lejer să mai dea 4-5 goluri, dar ar fi depășit recordul lui Hagi, nu??? Cred că este o regulă nescrisă, dacă nu este indispensabil jucătorul, dacă nu este neapărat necesar, lăsăm Cezarului ce este al Cezarului.

Statistica este principalul mod în care se evidențiază în fotbal, și nu numai, persoanele care marchează istoria. Cei care nu i-au văzut jucând pe cei din Generația de Aur tot vor știi că ei au obținut cea mai bună clasare la un CM sau Helmut Duckadam, chiar și după ce ce vor trece generații, vor ști finala UCL în care a aparat penalty-urile...

Chiar dacă a fost detronat, istoria încă va dezbate titlul de cel mai bun jucător din istoria României, Hagi vs. Dobrin", a scris Crăciunescu pe facebook.

ÎN LIGA 1 AR FI FOST ILEGAL SĂ APARĂ! 

Ștefan Crăciunescu vrea să candideze la președinția FRF, dar nu cunoaște regulamentul. Îl ceartă pe Hagi pentru că nu l-a debutat pe Mălăele în Liga 1, dar asta ar fi fost ilegal! Juniorii sub 16 ani nu pot evolua în prima ligă, nici măcar nu pot face parte din lot, pentru că nu pot încheia un contract de profesionist. De aceea Hagi a decis să-l debuteze pe puști în Cupă. 

Azi în Sport, 26 octombrie

VIDEO S-a întâmplat azi: 10 ani de când ne-a lăsat marele Dobrin

Posted by Gazeta Sporturilor on 26 Octombrie 2017

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (48)
superiorus
superiorus  •  27 Octombrie 2017, 10:12

Trist... dar adevarat: https://fcarges.club/concluzii-dupa-10-ani-si-o-zi/

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  27 Octombrie 2017, 05:18
Postat de Ticu Troya pe 26 Octombrie 2017, 13:29

Ofticosul de Hagi ! Urat gest , mai cu seama ca acest ,,malaiele'' nu va fi decat un simplu gest de refulare a urii pe care Hagi i-a purtat-o lui Dobrin !!

doamne, ca articolul este de toata jena, nu-I bai, suntem obisnuiti! dar sunt specimene pe aici care ii dau dreptate autorului si marelui craciun! cu mentalitatea asta , o sa ajunga sa promoveze in liga 1 jucatorii la 30 de ani! sa nu bata cumva cine stie ce record de 2 lei care nu are nici o importanta!

utraian
utraian  •  26 Octombrie 2017, 22:38
Postat de mixmax pe 26 Octombrie 2017, 15:57

ce *** de articol si mai ales ce *** de comentariu facut de nea craciunescu. Bre nea ex-arbitre, dobrin e iubit de romani pt ceea ce a aratat pe teren in decursul carierei nu pt. ca a debutat la 14 si 10 luni. Muta n-a mai fost convocata ca o tot dadea cu drogurile, dopajul si batutul de ospatari in loc de fotbal. Asa si hagi, chiar si la varsta asta, mai poate da 2-3 goluri la nationala daca e convocat dar nu asta e ideea. In prostia matale oprim timpul pe loc ca sa nu cada nu stiu ce recorduri. Pai daca faceau si nemtii asa nu mai castigau in veci vreun CM dupa ala cu gerd muller, nu-i asa? Lasa prostiile ieftine si scandalul de 2 bani. Cluburile sa promoveze tinerii talentati si poate cu putin noroc in cativa ani avem din nou o generatie de aur!!!

Ex-arbitre? Il confunzi pe Ștefan Crăciunescu cu Ion Craciunescu? Gsp a aruncat stirea, fara sa insiste prea mult asupra acestui Craciunescu. Cel care a facut comentariile cu privire la Hagi si Dobrin , acest Viorel-Ștefan Crăciunescu are 28 de ani, se pare ca e ofiter de politie in Alexandria si ar cam vrea sa candideze la FRF. Ce treaba are cu Ion Craciunescu?

Vezi toate comentariile (48)
Comentează